Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

INCENDIU în Turda. Flăcările au cuprins o afumătoare și s-au extins la o anexă – FOTO

Publicat acum

pe

Două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins o afumătoare și s-au extins la o anexă gospodărească, pe strada Moților din Câmpia Turzii.

Alerta a fost dată în jurul orei 12, la fața locului fiind dislocată și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Câmpia Turzii.

”Prin intervenția promptă a pompierilor, precum și implicarea vecinilor – printre care se afla și un pompier al Detașamentului de Pompieri Turda -, în controlarea flăcărilor la debutul incendiului, s-a reușit să evite propagarea flăcărilor la casa de locuit, care se afla la o distanță de aproximativ 2 metri față de acoperișul magaziei în care se aflau depozitate, cauciucuri, cherestea și 3,5 tone de porumb.

Intervenția pentru stingerea focarelor incendiului și pentru înlăturarea efectelor negative ale acestuia a durat aproximativ o oră, iar în urma acestui eveniment nu au fost persoane rănite. Afumătoarea și magazia au fost distruse în cea mai mare parte, iar cercetările preliminare au arătat că totul a pornit de la focul deschis, lăsat nesupravegheat în afumătoare”, a transmis ISU Cluj.

loading...
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER