Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

INCENDIU într-o localitate din Cluj, un bărbat a fost găsit mort – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost găsit fără suflare în timpul intervenției pentru stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea clujeană Bogata, comuna Călărași.

Două autospeciale și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Turda au fost alertate azi, în jurul orei 10:40, ca urmare a unui incendiu care a cuprins o casă. Pompierii au găsit într-una din încăperile locuinței mai multe focare ce ardeau mocnit, precum și un bărbat care prezenta traume incompatibile cu viața, situație în care nu au mai put fi aplicate manevrele de resuscitare.

”Stingerea focarelor s-a realizat imediat, însă pentru bărbat nu s-a mai putut face altceva decât să se constate decesul. Cercetările preliminare au stabilit că cel mai probabil focul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a imobilului.

Reamintim faptul că improvizațiile și exploatarea necorespunzătoare a instalațiilor electrice este principala categorie de împrejurări determinante ale incendiilor din România, din punct de vedere al frecvenței înregistrate, drept pentru care atragem încă o dată atenția asupra respectării regulilor de exploatare corectă a acestora”, a transmis ISU Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER