Conectează-te cu noi

Eveniment

INCENDIU la o casă din Ocna Dejului. A fost nevoie de trei autospeciale ale pompierilor. Vezi MOTIVUL

Publicat acum

pe

Un incendiu a izbucnit în această seară, în jurul orei 19:30, pe strada Porumbeilor din localitatea Ocna Dejului.

Din primele informații, incendiul s-a manifestat la o casă. În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, o platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi, o ambulanță, dar și polițiștii.

”Pompierii au găsit acoperișul casei cuprins în totalitate de flăcări, iar locatarii erau ieșiți în afara locuinței. Cei doi soți, în vârstă de aproximativ 70 de ani, au fost consultați de către echipajul SAJ și au rămas la locul evenimentului până acum. Se intervine pentru limitarea și stingerea focarelor și în aceste momente, fiind evitată extinderea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit.

În momentul realizării recunoașterii, a dispozitivelor preliminare de stingere și alimentare a autospecialelor cu apă din hidranții stradali, s-a constatat că singurul hidrant din apropiere avea tăiate urechile metalice, care sunt necesare pentru cuplarea dispozitivului portabil pentru alimentarea autospecialelor de intervenție ale pompierilor. Astfel, a fost suplimentat de la început dispozitivul de stingere cu cea de-a treia autospecială, de capacitate mare, care a asigurat necesarul de apă pentru desfășurarea operațiunilor de stingere a incendiului”, a informat ISU Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER