Conectează-te cu noi

Eveniment

INCENDIU VIOLENT ÎN DEJ, o cabană a ars din temelii. Mână criminală? – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Incendiu strada Grivitei Dej (1)

Un incendiu a izbucnit în această dimineață, în jurul orei 5:30, la o cabană situată pe strada Griviței din municipiul Dej.

În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și polițiștii.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au trecut la lichidarea incendiului, care se manifesta violent la nivelul cabanei. După o luptă cu flăcările, timp de mai multe zeci de minute, pompierii au reușit într-un final să lichideze vâlvătaia. Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime, în momentul izbucnirii incendiului neexistând persoane în interiorul cabanei, însă pagubele materiale sunt uriașe.

Având în vedere faptul că respectiva construcție nu era racordată la rețeaua electrică, iar, potrivit spuselor proprietarului (ajuns într-un suflet la locul producerii incendiului), focul nu a fost aprins în sobă de aproximativ o lună de zile, anchetatorii iau în calcul și posibilitatea ca focul să fi fost pus intenționat de o mână criminală.

În urma cercetărilor, se va stabili cu exactitate cauzele producerii incendiului.


Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER