Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

INCENDIU VIOLENT în Florești, la un depozit – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Opt autospeciale de pompieri au fost chemate să stingă un incendiu puternic izbucnit la un depozit din localitatea Floreşti, judeţul Cluj. Flăcările au cuprins 500 de metri pătraţi, degajându-se un fum gros.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” Cluj au anunţat că flăcările au cuprins un depozit din localitatea Floreşti.

Se intervine cu un dispozitiv mărit: 6 autospeciale pentru stins incendii, două autospeciale pentru intervenţii şi salvări de la înălţimi şi un echipaj SMURD”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” Cluj.

Potrivit acestora, nu sunt anunţate persoane rănite până în acest moment.

Iniţial, pompierii nu au reuşit să stabilească ce materiale erau în depozit, apoi au comunicat că obiectivul afectat este un ansamblu de mai multe depozite care funcţionau ca atelier auto, garaje sau anexe în care erau păstrate obiecte personale.

În momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, degajându-se un fum gros.

În cele din urmă, după mai multe eforturi, pompierii clujeni au reușit să lichideze toate focarele. Acum, aceștia urmează să stabilească circumstanțele care au dus la producerea incendiului.

ACTUALIZARE ISU CLUJ:

Au fost distruse mai multe spații compartimentate din hala construită pe structură metalică și anexe situate în apropiere pe o suprafață cumulată de 500mp. Se pare că spațiile din hală, cât și a anexele din apropiere erau utilizate ca și garaje, ateliere personale sau depozite pentru lucruri personale.

Incendiul a fost anunțat la ora 7.14 am, iar pentru stingerea acestuia au intervenit peste 30 de pompieri, timp de 2 ore și jumătate, cu 6 autospeciale de stingere a incendiilor, două autospeciale pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a halei distruse de incendiu”, transmite ISU Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER