Conectează-te cu noi

Administraţie

Începe administrarea dozei 3 și la Dej

Publicat acum

pe

Primarul Morar Costan a anunțat că, de azi, începe administrarea dozei de rapel (doza 3) și la Dej.

Doza 3 de vaccin anti COVID-19 este ferm recomandată:

  • persoanelor cu risc mare de dezvoltare a unor forme severe – persoane vulnerabile: cei peste 65 de ani, cu boli cronice (indiferent de vârstă), persoanele din centrele medico-sociale și alte categorii vulnerabile prevăzute în strategia națională de vaccinare;
  • persoanelor cu risc mare de expunere: personal medico-social și din învățământ.
  • Accesul la vaccinare este permis și altor categorii populaționale, care au cel puțin 6 luni de la administrarea dozei 2 de vaccin, indiferent dacă au istoric de trecere prin boală.

Programarea persoanelor pentru administrarea dozei de rapel (doza 3) se va realiza prin mijloacele deja cunoscute, prin intermediul platformei naționale de programare la vaccinare. https://programare.vaccinare-covid.gov.ro, inclusiv prin prezentarea directă în centrul de vaccinare str. Regina Maria, nr. 26, zilnic între orele 08:00-20:00.

Informații suplimentare se pot solicita de la numărul de tel. 0790239151– Centrul de vaccinare str. Regina Maria, nr.26.

”Pentru persoanele din centrele medico -sociale și rezidențiale, imobilizate la domiciliu sau fără adăpost, se va utiliza aceeași modalitate de vaccinare, respectiv cu ajutorul echipelor mobile. Persoanele nedeplasabile care doresc să se vaccineze pot suna la numărul de telefon: 0790239151 în vederea înscrierii pe lista persoanelor cărora urmează să le fie administrată dozei de rapel (doza 3) de către echipa mobilă, care se va deplasa la domiciliu”, a transmis primarul Dejului, Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER