Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Începe aventura verii la „Împreună Împlinim Vise”

Publicat acum

pe

Astăzi, cu inima plină de bucurie și nerăbdare, Asociația „Vă Ajutăm din Dej” dă startul celei mai așteptate experiențe ale verii – școala de vară „Împreună Împlinim Vise”. Un proiect dedicat copiilor proveniți din medii dezavantajate, care își propune să le ofere o săptămână plină de aventură, învățare și bucurie.

Cu scopul nobil de a transforma comportamentele cotidiene ale copiilor spre un stil de viață sănătos, ecologic, economic și durabil, Asociația „Vă Ajutăm din Dej” a conceput o programă diversificată, plină de activități recreativ-instructive. Școala de vară își propune să dezvolte abilități sociale și cognitive ale copiilor prin experimente și activități inovatoare, să le cultive simțul creativ, critic și civic și să le ofere oportunitatea de a petrece timpul liber în mod benefic.

Cu sprijinul  Consiliului Județean Cluj și a dragilor noștri sponsori, acest proiect a devenit realitate, iar copiii noștri vor  primi șansa de a se bucura de o săptămână memorabilă. Prin implicarea noastră activă în comunitate și parteneriatele solide, am reușit să creăm o școală de vară plină de oportunități și momente de neuitat. Astăzi, împreună cu copiii noștri entuziasmați, am deschis porțile către aventura verii. Atelierele de creație, dans, educație sanitară, tehnico-științifice și multe altele sunt gata să-i inspire și să le ofere amintiri de neprețuit.

Vrem să mulțumim tuturor celor implicați, fie că sunt voluntari sau sponsori, pentru sprijinul necondiționat acordat. Suntem mândri că împreună putem face o diferență în viețile copiilor noștri și să aducem zâmbete pe chipurile lor.

Pe parcursul acestei săptămâni pline de împliniri, vom continua să vă ținem la curent cu toate momentele speciale și reușitele copiilor noștri. Așadar, rămâneți alături de noi și fiți martorii acestei experiențe minunate.

Încheiem cu un imens „Mulțumim!” și cu invitația deschisă de a face parte din această frumoasă călătorie alături de noi, pentru că „Împreună Împlinim Vise”!

Pentru mai multe informații despre Asociația „Vă Ajutăm din Dej” și proiectele noastre, vizitați pagina noastră oficială și urmăriți-ne pe rețelele de socializare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER