Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Începe Campionatul European de Baschet (FIBA)! Competiția se va desfășura la Cluj, în Sala Polivalentă!

Publicat acum

pe

....

Capacitatea Sălii Polivalente din Cluj-Napoca a fost extinsă cu peste 2.000 de locuri, ajungând la 9.300, pentru meciurile grupei C a Campionatului European de Baschet – EuroBasket 2017 – care începe vineri, scrie Mediafax.

....

Primarul Emil Boc a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că în urma lucrărilor de modernizare, Cluj-Napoca are cea mai modernă sală polivalentă din România, aceasta fiind şi una dintre cele mai frumoase din Europa.

Capacitatea Sălii Polivalente Cluj-Napoca a fost extinsă în urma unor lucrări de modernizare cu 2.000 de locuri, ajungând la 9.300, pentru meciurile unei grupe a Campionatului European de Baschet – EuroBasket 2017 – care începe vineri. Valoarea lucrărilor a fost de peste 16 milioane de lei, acestea fiind derulate în ultimele 7 luni. Pe lângă suplimentarea numărului de locuri, s-a amplasat un ecran pentru transmiterea în faţa sălii a jocurilor care se desfăşoară în interior, s-a montat un inel perimetral de panouri LED la etajul 2 al sălii, s-au modernizat vestiarele şi sălile de fitness, este saună la fiecare vestiar, s-a modernizat cubul video din interior. Astăzi, în urma acestor lucrări, Cluj-Napoca are cea mai modernă sală polivalentă din România, aceasta fiind şi una dintre cele mai frumoase din Europa. Totul este ca la carte, sala fiind pregătită pentru un spectacol total”, a spus Boc.

Acesta speră ca echipa naţională de baschet a României va avea noroc la Cluj-Napoca şi va reuşi să treacă de faza grupelor şi să acceadă în fazele superioare ale competiţiei.

Vom fi cu tot sufletul alături de naţionala de baschet a României. Voi fi prezent la meciurile echipei naţionale şi îmi doresc din suflet să câştigăm două meciuri şi să mergem mai departe”, a mai spus Emil Boc.

Grupa C a Campionatului European de Baschet – EuroBasket 2017 – se va desfăşura în perioada 1 – 7 septembrie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, urmând ca aici să joace echipele naţionale ale României, Spaniei, Croaţiei, Cehiei, Ungariei şi Muntenegrului.

Alte grupe se desfăşoară la Helsinki, Tel Aviv şi Istanbul, finala urmând să se dispute în 17 septembrie la Istanbul.

 

Sursa – Mediafax

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER