Conectează-te cu noi

Naţional

A început săptămâna „Școala Altfel”. O perioadă încărcată cu evenimente extrașcolare pentru elevi

Publicat acum

pe

activitate elevi Scoala Gimnaziala Nr. 1 Dej (3)

Începând de astăzi și până la sfârșitul acestei săptămâni se desfășoară săptămâna „Școala Altfel” urmând ca după aceea, elevii să intre în vacanţa de Paşte, potrivit calendarului structurii anului şcolar.

„Şcoala Altfel” se desfășoară în săptămâna 18-22 aprilie şi este o perioadă în care elevii au parte de diferite activităţi extracurriculare şi extraşcolare.

Potrivit regulamentului, activităţile din programul „Şcoala altfel” pot fi modificate pentru clasele de învăţământ preşcolar şi primar și se pot planifica în altă perioadă din semestrul al doilea, dar nu mai târziu de 27 mai 2016. Decizia de schimbare a datei de desfăşurare a programului poate fi luată de consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ, după consultarea cadrelor didactice.

În perioada 23 aprilie – 3 mai 2016 este programată vacanţa de primăvară, apoi elevii și preșcolarii se întorc la cursuri. Potrivit calendarului pentru anul şcolar în curs, vacanţa de vară are loc în perioada 25 iunie – 11 septembrie, când începe următorul an şcolar.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER