Conectează-te cu noi

Naţional

Începutul de săptămână ne aduce ploi, lapoviță și temperaturi normale pentru această perioadă

Publicat acum

pe

....

FOTO – Arhivă

Valorile termice rămân, în continuare, normale pentru această perioadă a anului, spun reprezentanţii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), precizând că la începutul acestei săptămâni temperatura maximă va fi de 10 grade. De asemenea, vor fi precipitaţii mixte la nivelul întregii ţări.

„Valorile termice rămân în continuare în norme, nimic spectaculos. Nu va fi nici răcire considerabilă şi nici încălzire. Vor fi precipitaţii amestecate. La munte mai ales ninsori, iar în rest vor fi precipitaţii mixte la nivelul întregii ţări, dar vor fi slabe”, a declarat, pentru Mediafax, meteorologul de serviciu din cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

....

Potrivit reprezentantului ANM, luni maximele vor fi între 1 şi 10 grade, iar minimele între -4 şi 3 grade.

Cele mai scăzute vor fi în zonele montane, iar cele mai ridicate pe litoral, sud şi sud-vest. (…) Valorile se menţin până la sfârşitul săptămânii şi nici atunci nu vor apărea schimbări semnificative. Se menţin temperaturi în jurul celor normale. (…) Temperaturi pozitive în timpul zile şi uşor negative noaptea”, a mai spus meteorologul.

Meteorologul anunţă că, în noaptea de luni spre marţi, vor fi condiţii de precipitaţii sub formă de ploaie, iar dimineaţă e posibil să se transforme în lapoviţă pentru un interval scurt de timp.

Marţi rămâne o vreme mai închisă cu precipitaţii slabe sub formă de ploaie, iar trecător va fi lapoviţă. Ziua vor fi 2-3 grade, iar -2, -1 noaptea. Miercuri rămâne la fel, însă noapea de miercuri spre joi va fi mai rece, în jur de -4 grade”, a mai spus reprezentantul ANM.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER