Conectează-te cu noi

Naţional

Inedit! Vrei să ai propriul tren la dispoziție? CFR Călători promovează un nou serviciu

Publicat acum

pe

....

Tren-CFR

La Târgul de Turism al României – ediția de primăvară,  la care CFR Călători a participat zilele trecute, a fost promovat și „Trenul Charter”, serviciul special prin care un tren poate fi „închiriat” de clienți persoane fizice sau juridice: firme, case de producţie, agenţii de turism, organizatori de evenimente, Tour – operatori etc.

....

„Trenul Charter” este un tren personalizat cu rute, ore de circulaţie, grad de confort, tipuri de vagoane (salon, bar bistro, restaurant, cușetă, vagon de dormit și altele), la alegerea beneficiarului.

Desfăşurarea unor evenimente într-un tren în mișcare poate conferi originalitate şi succes multor tipuri de acţiuni: conferinţe de presă, filmări, team building-uri, lansare de produs, petreceri private, revelioane sau poate reprezenta, pur şi simplu, un pachet turistic „altfel”.

Fiecare solicitare de Tren Charter este unică, iar preţul este determinat de opţiunile alese de către cilent. De exemplu, pentru varianta de Tren Charter pe ruta Bucureşti Nord- Braşov şi retur (în aceeaşi zi), având în compunere două vagoane clasa 1 (salon) şi un vagon restaurant, tariful de transport porneşte de la 25 Euro/tren/km.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER