Conectează-te cu noi

....

Administraţie

Întâlnire de lucru la Dej, cu reprezentanții autorităţilor publice locale din zonă – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

intalnire de lucru prefect (3)

Sala Mare a Primăriei Dej a găzduit, astăzi, o întâlnire de lucru între prefectul Gheorghe Vușcan și reprezentanții autorităţilor publice locale din zona municipiilor Dej şi Gherla.

....

Întâlnirea de la Dej, organizată de Instituţia Prefectului Judeţul Cluj, a avut loc cu începere de la ora 11:00, în prezența a numeroși primari, viceprimari și reprezentanți ai autorităților publice locale din zona Dej-Gherla. La eveniment au participat prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Ioan Vuşcan, precum și secretarul de stat în Ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, Adrian Bădilă, care efectuează, în această perioadă, o vizită de lucru în judeţul Cluj.

În cadrul dezbaterii, care a durat peste două ore – timp în care s-au adus în discuție numeroase probleme, au fost abordate subiecte legate de buna funcţionare a autorităţilor publice locale şi problematica fondului funciar. Ultimul subiect menționat a stârnit interesul tuturor celor prezenți, fiind necesare multe explicații și lămuriri. Pentru aceasta, la întâlnire au fost prezente și două reprezentante ale Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Cluj, care au oferit o mulțime de informații.

Vezi în materialul video de mai jos ce s-a discutat concret la întâlnirea de lucru de la Dej și ce întrebări și nelămuriri au avut reprezentanții autorităților publice locale din zona municipiilor Dej și Gherla. La sfârșitul materialului video pot fi văzute și ascultate declarațiile făcute de prefectul Gheorghe Vușcan, primarul Morar Costan și secretarul de stat în Ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, Adrian Bădilă.

https://dej24.ro/intalnire-de-lucru-la-dej-cu-reprezentantii-autoritatilor-publice-locale-din-zona-fotovideo/ | Foto: Zoltan Oprișan

Posted by Dej24.ro on Thursday, February 11, 2016

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER