Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Intervenție complexă pentru salvarea unei tinere căzute pe ”traseul Piatra lui Lucaci” – FOTO

Publicat acum

pe

Intervenție complexă a ISU și a Serviciului Salvamont Salvaspeo Cluj pentru salvarea unei tinere căzute pe ”traseul Piatra lui Lucaci”.

Solicitarea pentru intervenția forțelor specializate a fost înregistrată în jurul orei 12:40, iar în zonă au fost dislocate o autospecială, o barcă de căutare-salvare și un echipaj SMURD. S-a intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat și pentru evacuarea tinerei până la nivelul apei acumulate în lacul Tarnița, de către serviciul salvamont, iar pompierii au asigurat evacuarea cu barca de salvare până în zona debarcaderului, unde a fost preluată de către echipajul SMURD.

Intervenția a fost de lungă durată, având în vedere necesitatea acordării primului ajutor calificat la locul accidentului, faptul că a trebuit coborâtă cu cordițe și targă de salvare până la nivelul apei și evacuarea acesteia folosind barca de salvare.

”Tânăra în vârstă de aproximativ 20 de ani a primit asistență medicală de urgență de la echipajul medical SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceasta era în stare de conștiență și cooperantă, iar la evaluarea primară prezenta suspiciuni de traumatisme și fracturi”, a transmis ISU Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER