Conectează-te cu noi

Eveniment

Intervenție contratimp pentru pompierii din Dej. O vacă a căzut într-o fosă septică – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Salvare vaca cazuta in canal pompieri Manastirea Dej

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej au fost solicitați, în această după-amiază, să intervină la salvarea unei vaci căzute într-o fosă septică, în localitatea Mănăstirea.

Potrivit primelor informații, o vacă aparținând unui bărbat din satul Mănăstirea, comuna Mica, a căzut într-o fosă septică aflată în imediata apropiere a unui spațiu de joacă pentru copii, din curtea unei foste școli, și a rămas blocată acolo. Se pare că placa de beton șubredă cu care era acoperită fosa septică a cedat sub greutatea bovinei de aproximativ 500 de kilograme.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu o autospecială. Salvatorii, împreună cu sătenii, au legat vaca cu frânghii și au ținut-o la suprafață, din cauză că exista pericolul ca aceasta să se înece. Mai mult decât atât, pompierii au spart o parte din marginea plăcii de beton a fosei septice pentru a avea acces la animalul neputincios.

ACTUALIZARE ora 16:40: Pompierii și sătenii au legat vaca cu mai multe furtune și chingi, iar cu ajutorul unui tractor au încercat să elibereze vaca. Din păcate, în ciuda eforturilor lor, misiunea a eșuat. Pompierii caută acum alternative.

ACTUALIZARE ora 16:55: După aproximativ o oră și jumătate de la anunțarea incidentului, bovina a fost scoasă din fosa septică, adâncă de aproximativ 2 metri, cu ajutorul unui motostivuitor. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la săteni și a fost stabilizată.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER