Conectează-te cu noi

Recomandări

INTERVIU. Valentin Sinescu, la Dej: ”E o plăcere să mă aflu aici. O să încerc să dau o mână de ajutor” – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

antrenament Unirea Dej Valentin Sinescu (1)

Experimentatul antrenor Valentin Sinescu a ajuns la Dej, iar în această după-amiază a avut primul său contact cu echipa și a condus antrenamentul.

Dej24.ro va anunțat în urmă cu câteva ore, în exclusivitate, faptul că oficialii Unirii Dej îl doresc ca antrenor pe experimentatul Valentin Sinescu, fost tehnician al Astrei și al Petrolului Ploiești. Primele negocieri s-au purtat deja, însă cele două părți nu au semnat încă contractul. Chiar și așa, Sinescu a ajuns azi-dimineață la Dej, iar în această după-amiază a cunoscut echipa și a condus primul său antrenament – unul modern, demn de Liga 1 – pe Stadionul Municipal Dej.

Reporterii Dej24.ro au stat de vorbă cu Sinescu înaintea antrenamentului programat la ora 15 și au aflat primele sale gânduri după sosirea la Dej. Deși nu are practic nicio înțelegere semnată cu formația din Dej, Sinescu și-a dat acordul să pregătească meciul de sâmbătă dintre FC Unirea Dej și AFC Odorheiu Secuiesc.

”E o plăcere să mă aflu aici, am venit pentru niște oameni pe care îi prețuiesc și care îmi erau de mai mult timp apropiați. Până la clarificarea situației viitoare a băncii tehnice o să încerc să dau o mână de ajutor în pregătirea partidei cu Odorhei. Mă bucur că găsesc aici un climat propice pentru performanță, e un lucru din ce în ce mai rar în țara noastră, din păcate. Să vedem ce va fi… Mă bucur întotdeauna să trăiesc experiențe noi, să cunosc oameni de calitate și cred că va fi benefic pentru ambele părți sejurul meu aici”, a declarat Sinescu.

Înaintea antrenamentului, tehnicianul în vârstă de 52 de ani a stat de vorbă cu jucătorii Unirii Dej și le-a transmis câteva idei. ”Le-am prezentat succint ce filozofie de abordare a unei partide de acasă am, ca să încercăm în cele trei zile rămase să transpunem pe teren cât va fi posibil din ceea ce cred eu că ar fi util. Sper să fie receptivi. Le-am spus că, ce pot să le promit, că la despărțirea noastră – nu știu când va fi, pot să le garantez de acum că vor fi într-un anume sens – și uman și sportiv – mai buni decât au fost când ne-am intersectat prima dată. Asta cred că e menirea cuiva care are postura mea, de mentor, să caute să facă, în funcție de posibilități, pe toți cei cu care se intersectează mai buni”, ne-a mărturisit fostul antrenor al Astrei.

Sinescu i-a găsit azi în vestiar și pe Alexandru Bălțoi și Adrian Nalați, doi fotbaliști cu experiență, cu care s-a ”întâlnit” și în meciuri din Liga 1. ”Ne-am intersectat de multe ori de-a lungul anilor, mi-au fost adversari, sunt băieți pe care îi prețuiesc, cu o activitate profesională meritorie. Ei nu pot fi decât niște piloni pe care aici se poate clădi mai mult”, a povestit acesta.

Întrebat ce își propune dacă va rămâne la FC Unirea Dej, Sinescu a declarat că ”dacă mă hotărăsc să rămân – știu eu, pentru o perioadă mai lungă -, vreau să găsesc înțelegere în debutul clădirii a ceva trainic. Chiar dacă știu eu comportă ezitări, tatonări, chiar replieri strategice, fără o construcție solidă restul e vânare de vânt. O construcție din nisip și din ceață nu e bine venită nicăieri…”, a explicat ”Mister”.

Dacă se va cădea la un acord asupra tuturor aspectelor, cel mai probabil, zilele viitoare Sinescu va deveni antrenorul Unirii Dej.

Click AICI pentru a vedea o GALERIE FOTO de la antrenamentul Unirii Dej pe pagina de facebook Dej24.ro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER