Conectează-te cu noi

Eveniment

INUNDAȚII în Dej, Gherla, Mica, Bunești sau Chiuza, în a doua zi de Paște – FOTO

Publicat acum

pe

Au fost inundații în mai multe localități de lângă Dej, în a doua zi de Paște.

”Echipajele noastre au intervenit pe parcursul zilei de ieri la situații unde au fost semnalate inundații de amploare redusă. A fost vorba despre curți ale gospodăriilor, anexe gospodărești sau beciuri. Astfel am primit solicitări în localitățile Dej, Gherla, Gârbău, Chinteni, Iclozel și Bunești”, a informat ISU Cluj.

Natura s-a dezlănțuit și în comuna Mica, lângă Dej. ”Îi rugăm pe cetățenii comunei Mica să ne anunțe zonele unde sunt probleme majore pentru a interveni în cel mai scurt timp, în măsura care putem”, a transmis primarul Tiberiu Zelencz.

Probleme au fost și în județul vecin, mai precis în comuna Chiuza, unde ca urmare a unor viituri produse pe mai multe râuri, au fost inundate gospodării, drumuri comunale și terenuri agricole. Și acolo au intervenit pompierii, cu mai multe echipaje.

La Gherla, o furtună puternică, însoțită de descărcări electrice, s-a abătut peste oraș. Canalele au refulat în scurt timp din cauza șuvoaielor, iar curțile oamenilor au fost acoperite de ape.

Văile s-au umflat de ape la Nicula, dar și la Mintiu Gherlii, Petrești și Fizeșu Gherlii.

La Livada, circulația pe șoseaua națională a fost îngreunată de apele care s-au scurs de pe dealuri, peste curțile oamenilor. Pe marginea drumului s-a depus strat de gheață.

video: gherlainfo.ro

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER