Conectează-te cu noi

....

Politic

Ioan Făt, ales președinte ALDE Dej: ”Am o echipă tânără, cu oameni onești!” – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

Ioan Făt este vechiul și noul președinte al Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) – Organizația Dej, poziția sa fiind reconfirmată în cadrul alegerilor desfășurate astăzi.

În această după-amiază au avut loc alegeri în organizația ALDE Dej, iar Ioan Făt a fost ales, în unanimitate, în funcția de președinte. Omul de afaceri în vârstă de 42 de ani a preluat șefia organizației în 19 aprilie 2018 (în urma retragerii secretarului de stat Vicențiu Știr) și, validat de Biroul Județean ALDE Cluj, a asigurat interimatul până la alegerile de azi.

....

Acum, Făt s-a bucurat de susținerea tuturor colegilor săi și a primit un mandat de patru ani în fruntea organizației dejene. Totodată, au fost aleși cei patru vicepreședinți (Ștefan Baias, Aurel Cozos, Iuliu Ioan Feier și Laurențiu Adrian Oșan), dar și membrii biroului.

Membru ALDE din iulie 2016 și vicepreședinte al filialei ALDE Dej din luna octombrie a aceluiași an, Ioan Făt este în prezent administratorul unei cunoscute societăți în domeniul industriei. Noul președinte al organizației locale ALDE este de profesie tehnician electronist, fiind timp de 11 ani (2005-2016) administratorul unei societăți distribuitoare de materiale de construcții.

”Am fost votat astăzi de către colegi, eu nu vreau să îi dezamăgesc. Sper ca împreună să putem să ne coagulăm forțele și să devenim o organizație puternică la nivel local, să reușim să ne atingem obiectivele. Ne propunem să facem mult mai mult pentru orașul Dej! Am o echipă tânără, cu oameni onești, cinstiți și pe aceasta mă bazez să reușim să facem treabă la Dej”, a declarat Ioan Făt.

În această după-amiază, cu începere de la ora 15:30, la sediul ALDE Dej de pe strada Ecaterina Teodoroiu a avut loc o conferință de presă la care au participat mai mulți reprezentanți ai partidului, în frunte cu deputatul Steluța Cătăniciu, președinte ALDE Cluj.

”Putem să anunțăm că domnul Făt este ales, cu unanimitate de voturi, președinte al organizației. Îl felicităm și îi dormim mult succes alături de echipa sa! Organizația din Dej este una foarte importantă, iar la alegerile parlamentare din 2016 Dejul s-a situat pe primul loc între organizațiile județului, obținând un procent de 9%. Sperăm ca și la alegerile din 26 mai organizația Dej să își atingă target-ul de 15%, target pe care ni l-am propus la nivelul județului”, a spus deputatul Steluța Cătăniciu, președintele ALDE Cluj.

Vezi în MATERIALUL VIDEO de mai jos toate declarațiile făcute de reprezentanții ALDE prezenți la conferința de presă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER