Conectează-te cu noi

Eveniment

IPOTEZĂ ȘOCANTĂ. Accident sau TENTATIVĂ DE OMOR? Mama victimei: ”Copilul a spus că tatăl său I-A DAT FOC” – VIDEO

Publicat acum

pe

osorhel femeie arsa (3)

Ies la iveală detalii șocante în cazul femeii arse, din localitatea clujeană Oșorhel, care a fost transportată în această dimineață, de un elicopter SMURD, la Spitalul de Arși din Capitală.

Din discuțiile avute cu rudele victimei, dar și cu vecinii acesteia, reporterii Dej24.ro au aflat că soțul femeii obișnuia să consume alcool și să facă scandal. Nu de puține ori din locuința lor s-au auzit zgomote și strigăte. De altfel, potrivit sătenilor, acesta și-ar fi bătut nevasta în nenumărate rânduri, motivele fiind știute doar de ei.

”Azi-noapte, la 1, am auzit-o zbierând pe ea și după aia s-a auzit bontănind ceva, dar nu m-am sculat. Atât am auzit”, ne-a spus un vecin. ”Se mai certau, da. Soțul ei o mai bătea, se mai… El mai consuma alcool, pe ea nu am văzut-o”, ne-a zis un alt sătean.

”Am auzit ceva zgomot și aseară, nu știu pe la cât a fost. S-au auzit bontăneli, așa…”, ne-a povestit o altă vecină care locuiește în apropierea casei victimei (toate declarațiile pot fi văzute în materialul video de mai jos).

Aseară, femeia arsă, conștientă fiind la momentul preluării de către echipajul SMURD Dej, le-ar fi spus paramedicilor, și ulterior medicilor din spital, că totul a fost un accident și că ar fi stropit cu benzină în sobă pentru a face foc. Mama acesteia, însă, ne-a făcut astăzi o mărturisire cel puțin șocantă. Unul dintre copiii fiicei sale, un minor, i-ar fi spus dimineață: ”tata a stropit-o pe mama cu benzină și i-a dat foc”. 

”Acum dimineață am aflat de fiica mea, când a venit el (n.r – soțul ei). Dimineață a venit cu fata și cu copilul, și copilul mi l-a lăsat aici și cu fata s-a dus. Azi-noapte a fost în bucătărie la mine, a dormit. Eu l-am întrebat pe copil că <<unde e mă-sa?>> și zice <<la spital>>, da’ zice <<o dat cu benzină și i-a dat foc>>, tatăl lui. Așa mi-a zis copilul. Nu știu dacă e adevărat, că dacă nu m-am putut duce azi-noapte, că eu îs bătrână… O mai bătea dară’ și vai cât am mai ocrotit-o pe aici, cu copii, noaptea pe la miezul nopții și a dormit noaptea, în ocol, pe dormeză. Așa a bătut-o veci, de când îi”, ne-a declarat mama victimei.

Totodată, mama victimei ne-a spus că ginerele său și-a petrecut noaptea în bucătăria de vară. Nu a zis la nimeni nimic, nici când a sosit în cursul nopții și nici dimineață, când a plecat (toate declarațiile pot fi văzute în materialul video de mai jos)..

Polițiștii s-au deplasat în localitatea Oșorhel pentru a afla adevărul. Aceștia iau în calcul toate variantele posibile. Doar ancheta oamenilor legii va stabili, în final, adevărul.

”Polițiștii desfășoară activități în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care femeia ar fi suferit leziunile respective”, a declarat pentru Dej24.ro Carmen Juncan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Vă reamintim, un elicopter SMURD a ajuns în această dimineață la Dej pentru a prelua o femeie cu arsuri pe 50% suprafață din corp. Este vorba despre o femeie în vârstă de 35 de ani, din localitatea clujeană Oșorhel, comuna Bobâlna. Se pare că aceasta a suferit arsurile azi-noapte, în jurul orei 2, circumstanțele fiind încă necunoscute. Femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Municipal Dej, de unde s-a luat decizia ca aceasta să fie trimisă, cu un elicopter SMURD, la Spitalul de Arși din Capitală. Pronosticul este unul rezervat.

ACTUALIZARE: Se pare, totuși, că mama femeii nu are dreptate. Bărbatul nu este vinovat de incendierea femeii, au stabilit anchetatorii. Azi-noapte, femeia ar fi luat, într-adevăr, un PET cu benzină, iar în momentul în care a stropit lemnele, s-a stropit accidental și pe haine. Apoi, aprinzând chibritul, flăcările i-au cuprins trupul. Soțul femeii a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

CITEȘTE ȘI:

DEJ – Femeie cu ARSURI GRAVE, preluată de ELICOPTERUL SMURD – FOTO/VIDEO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER