Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Irina Munteanu, noul subprefect al județului Cluj!

Publicat acum

pe

FOTO – Facebook

Guvernul României a decis numirea Irinei Munteanu, cu caracter temporar, în condiţiile legii, în funcţia publice de subprefect al judeţului Cluj. Hotărârea apare pe lista proiectelor de acte normative adoptate sau de care Guvernul a luat act în cadrul şedinţei de marți, 28 ianuarie.

Irina Munteanu, 39 de ani, a ocupat funcția de director executiv în cadrul Direcției Relații cu Comunitatea din Primăria municipiului Câmpia Turzii. Postul fusese ocupat după ce Partidul Național Liberal (PNL) a câștigat alegerile locale din 2016. Pe atunci, Munteanu fusese candidat pe lista PNL Cluj la Camera Deputaților.

În 2019, Irina Munteanu a câștigat 70.356 lei din funcția deținută la Primăria din Câmpia Turzii. Potrivit declarației de avere și interese, ea a divorțat în vara anului trecut, veniturile fostului soț, Răzvan Munteanu, fiind trecute doar pentru perioada ianuarie-iulie 2019.

Din august 2019, este menționată pensia de întreținere pentru copilul minor pe care cei doi îl au împreună. Munteanu deține un autoturism Mazda 3 din 2004, neavând terenuri sau imobile în proprietate. Noul subprefect nu are credite de la bănci și nici nu are bani depuși în conturi.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER