Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

ISU Cluj, bilanțul pe anul 2015: Peste 14.000 de intervenții – FOTO

Publicat acum

pe

Bilant 2015 pompieri SMURD ISU Cluj (3)

Joi, 4 februarie 2016, la Complexul „Colina” din Cluj-Napoca, a avut loc şedinţa anuală de evaluare a activităţii desfășurate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj în anul 2015.

Acțiunile și activitățile desfășurate în anul 2015 au avut drept scop principal creșterea siguranței cetățenilor, protecția bunurilor materiale, respectarea legalității prin aplicarea măsurilor specifice de prevenire-gestionare a situațiilor de urgență și acordarea primului ajutor medical, respectiv menținerea în cota de încredere acordată de cetățeni.

În anul 2015, subunitățile din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj au desfășurat un număr de 14175 de intervenții, în creștere cu peste 21,85% față de anul 2014, din care: 12475 de intervenții SMURD și 1710 intervenții pentru situații de urgență. Intervențiile SMURD au fost realizate de cele 2 echipaje TIM (Terapie Intensiva Mobilă), 8 echipaje EPA (Echipaj Prim Ajutor) și 1 echipaj de neonatologie.

Din statistica timpilor de deplasare s-a constatat o medie de aproximativ 15 minute pentru toate tipurile de intervenții.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj are în subordine 708 angajați – ofițeri, maiștri militari și subofițeri.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER