Conectează-te cu noi

ACASĂ

ISU Cluj ține astăzi un moment de reculegere în memoria copilului lovit de o ambulanță SMURD

Publicat acum

pe

loading...

Întregul colectiv al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj va ține astăzi, cu începere de la ora 12:00,  un moment de reculegere, în memoria tânărului de 14 ani surdo-mut lovit mortal duminică, pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca, de o ambulanță SMURD aflată în misiune.

Orice cuvinte, în aceste momente, sunt de prisos

Pierderea vieții adolescentului, în accidentul petrecut duminică, ne afectează profund pe toti, cei care facem parte din ISU și SMURD Cluj.

Este o pierdere incomensurabilă pentru familie, iar într-o altă măsură ne-a afectat pe toti, dar mai ales pe conducatorul auto, care se afla în timpul unei misiuni menite să salveze o altă viață

De-a lungul timpului ne-am apropiat constant de cei care sunt dezavantajati si vulnerabili în condiții, care par să fie fără primejdie. Străduințele noastre au fost și sunt permanente, pentru a face înțelese riscurile și pericolele reprezentate de situațiile de urgență indiferent de condiția în care ne aflăm

Au fost și sunt desfășurate anual teme și exerciții specifice pentru a cunoaște riscurile și comportamentele adecvate pe timpul situațiilor de urgență, în cadrul instituțiilor ce îngrijesc copiii și persoanele cu dizabilități, iar unul dintre lucrurile care ne încântă mereu este bucuria pe care o simt acestia, atunci când se plimbă cu autospecialele pompierilor, pe timpul vizitelor la noi

Însă aceste lucruri nu au fost suficiente pentru a preîntâmpina această dureroasă tragedie, care va lăsa o urmă adâncă în conștiința salvatorilor clujeni

Nu vom putea înlocui nimic din ceea ce s-a pierdut, însă va trebui să ne străduim mai mult, pentru a proteja aceste persoane, în orice situație

Pentru ne îndeplini mai bine rolul asumat, vom solicita și mai mult, de acum înainte, sprijinul instituțiilor de profil, persoanelor care le sunt mereu alături și îi îngrijesc, pentru a proteja aceste persoane, vitregite de unele abilități, care de multe ori ne oferă gratuit lecții de viață și de sârguință, cum rareori ne este dat să vedem.

În semn de recunoștință, suntem alături de familia îndoliată, iar maine, 28 martie, ora 12.00, personalul din toate subunitățile ISU Cluj va păstra un moment de reculegere, ca omagiu pentru adolescentul care și-a pierdut viața în accidentul de duminică

DUMNEZEU SA-L ODIHNESCA!”, a scris, pe Facebook, Ion Moldovan, inspector-șef al ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Minor surdo-mut, accidentat mortal pe o trecere de pietoni din Cluj, de către o ambulanţă SMURD – FOTO

ACASĂ

COVID-19 – Autoritățile au anunțat decesul cu numărul 30

Publicat acum

pe

loading...

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunțat decesul cu numărul 30 al unei persoane infectate cu COVID-19.

Este vorba despre un bărbat în vârstă 74 ani, din județul Hunedoara, internat în secția de Oncologie a Spitalului Județean Deva cu neoplasm în stadiul terminal. S-au recoltat probe pentru COVID-19 în data de 26.03.2020, rezultat pozitiv în data de 28.03.2020. Decedat în 26.03.2020.

Continuă să citești

ACASĂ

Șapte avioane deviate de la Cluj-Napoca au aterizat ieri la Sibiu!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Nouă avioane care ar fi trebuit să aterizeze la Cluj-Napoca şi Târgu Mureş au fost deviate, joi, la Sibiu, din cauza ceţii. O parte dintre pasageri au fost preluaţi pentru a fi duşi spre destinaţie, scrie Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Sibiu, Alexandra Gyenge Păcuraru, a declarat că două aeronave de la Târgu Mureş şi şapte de la Cluj-Napoca au fost deviate la Sibiu, din cauza ceţii.

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (ceaţă) de la Cluj şi Tg. Mureş au aterizat pe Aeroportul Sibiu un număr de nouă aeronave, două deviate de la Tg. Mureş şi şapte deviate de la Cluj. Transferul pasagerilor este în curs de efectuare, o parte dintre aceştia fiind deja preluaţi spre a fi duşi către destinaţie” a spus reprezentantul Aeroportului Sibiu.

Cele nouă curse au fost deviate între orele 12 şi 16, potrivit sursei citate.

Continuă să citești

ACASĂ

Program special la SPCEP Dej de alegeri!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Primăria Municipiului Dej anunță că Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor (SPCEP) Dej va avea program special de lucru cu publicul cu ocazia alegerilor pentru Președintele României, în următoarele zile:

  • 09 și 10 noiembrie 2019 – turul I
  • 23 și 24 noiembrie 2019 – turul II

În vederea asigurării stării de legalitate a cetăţenilor şi a condiţiilor necesare exercitării dreptului de vot prin eliberarea actelor de identitate respectând prevederile legale, şi în mod special pentru cetăţenii care nu deţin astfel de documente ori sunt titulari ai unor acte de identitate cu termen de valabilitate expirat, Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Dej va deservi cetăţenii după următorul program:
 
Pentru turul I

  • SÂMBĂTĂ, 09 noiembrie 2019, între orele 8:00 – 16:00
  • DUMINICĂ, 10 noiembrie 2019, între orele  7:00 – 21:00

Pentru turul II

  • SÂMBĂTĂ, 23 noiembrie 2019, între orele 8:00 – 16:00
  • DUMINICĂ, 24 noiembrie 2019, între orele  7:00 – 21:00

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare