Conectează-te cu noi

Naţional

Îți deschizi MAGAZIN în sat? Află de ce ai nevoie pentru o astfel de afacere!

Publicat acum

pe

În satele din România au început să evolueze tot mai mult lucrurile, iar locuitorii să muncească și să aibă bani buni de cheltuit. Indiferent că este vorba despre mâncare, despre obiecte de igienă personală sau despre cele de uz gospodăresc, totul se procură de la magazinul local, mai degrabă decât din supermarketurile din orașul din apropiere. 

Unii săteni întreprinzători și-au dat seama că este o bună ocazie de a câștiga, așa că au demarat o afacere proprie, deschizând un minimarket cu de toate. Dacă te numeri printre cei dornici să aibă un astfel de business în mediul rural, atunci trebuie să găsești un spațiu cu vad bun, în așa fel încât să ai vânzare, să fie unul modern, care să convingă clienții să intre să facă cumpărături, să oferi produse accesibile, potrivite veniturilor locuitorilor de la sat și să nu uiți că un zâmbet și câteva cuvinte frumoase rămân cheia succesului. 

Mai mult, produsele trebuie așezate pe rafturi, astfel încât să îi determine pe clienți să le cumpere, așa că nu uita să îți dotezi magazinul cu astfel de articole necesare.

Iată câteva tipuri de rafturi pe care le-ai putea utiliza în magazinul tău!

  • Pe primul loc se află rafturile metalice pentru perete, de colț sau duble. Ele vor fi montate de jur împrejur, facilitând accesul clienților la produsele dorite. Dacă ai nevoie de astfel de articole pentru magazin, intră pe Handlerkraft.ro și obține calitate și rezistență la cele mai înalte standarde. Ține cont de faptul că, într-un astfel de spațiu, trebuie să așezi produse de diferite tipuri, fie alimentare, fie unelte pentru diferite munci agricole, haine sau diverse alte articole de uz casnic, ceea ce înseamnă că trebuie organizate cu atenție;
  • Fructele și legumele vor fi amplasate separat, pe rafturi metalice. Alege acele tipuri de articole care au la bază structura metalică vopsită în câmp electrostatic, dotate cu diferite accesorii extrem de utile (oglinzi, corpuri de iluminat), dar și cu un design modern, care atrage privirile și tentează clienții. Cele mai interesante și mai ușor de folosit sunt cele modulare. Contează mult culoarea, dar și aspectul cât mai chic;
  • Într-un loc aparte din magazin va trebui să montezi rafturile destinate produselor de patiserie. Ai nevoie de un spațiu generos, care să îți permită să le expui pe cele care le vor încânta ochii clienților. Pentru a le delimita, poți folosi cutii speciale, care, de regulă, sunt confecționate din lemn;
  • Produsele care nu sunt alimentare pot fi puse pe rafturi metalice, dotate cu coșuri de sârmă, dar aceste suporturi pot susține și diferite articole promoționale, care trebuie să fie foarte vizibile pentru clienți. Acestea mai pot avea și polițe tip grilaj sau unele de sticlă, aspectul modern al magazinului fiind unul lesne de observat cu ochiul liber datorită lor. 

În concluzie, dacă vrei să ai o afacere de succes la tine în sat și să-ți impresionezi consătenii prin bun gust și prin servicii impecabile, tot ce ai de făcut este să pui la punct un magazin cu design modern, unde marfa va fi așezată pe rafturi aspectuoase, delimitându-se clar produsele alimentare de cele nealimentare.

Sursa foto: shutterstock.com

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER