Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Jandarmii dejeni vor fi prezenți în zona lăcașurilor de cult în noaptea de Înviere, pentru a peîntâmpina comportamentele antisociale

Publicat acum

pe

loading...

Cu prilejul Sărbătorilor de Paște, efectivele de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea faptelor antisociale.

Jandarmii clujeni vor fi prezenți în zona lăcașurilor de cult din municipiile Cluj-Napoca, Gherla, Dej, Turda, Câmpia Turzii și orașul Huedin.

Aceștia vor asigura măsurile de ordine publică și în zona mănăstirilor din județul Cluj: Mănăstirea Nicula, Mănăstirea Florești-Tăuți și Mănăstirea Râșca Transilvană.

Pentru desfășurarea într-un climat sigur a manifestărilor religioase prilejuite de această sărbătoare, jandarmii vor fi prezenți în zona lăcașurilor de cult unde se preconizează o afluență mare de persoane precum și pe căile de acces către acestea pe timpul oficierii slujbelor religioase.

Jandarmeria Cluj recomandă cetățenilor să acorde o atenție sporită modului de păstrare și asigurare a bunurilor și obiectelor personale (genți, poșete, etc.) și a celor de valoare și să evite conflictele cu persoanele aflate sub influența băuturilor alcoolice.

În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetățenii se pot adresa direct jandarmilor aflați în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER