Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Job shadowing, la Școala Gimnazială Specială Dej

Publicat acum

pe

Job shadowing la Scoala Speciala Dej

În perioada 30 mai-3 iunie 2016 la Şcoala Gimnazială Specială Dej se va desfăşura o activitate din cadrul programului Erasmus +, Program UE pentru educaţie, formare, tineret şi sport.

Un grup de patru profesori reprezentând Zespol Szkol Nr. 16 din Bialystock, Polonia vor derula un schimb de experienţă în domeniul educaţiei speciale la şcoala dejeană. Timp de o săptămână vor urmări lecţii şi activităţi terapeutice desfăşurate de profesorii şcolii şi, de asemenea, se vor implica în activităţi colaborative în cadrul proiectului e Twinning „Working together is easier”, proiect aflat în derulare în acest an şcolar.

Ţinând cont de importanţa integrării elevilor în comunitate, pe lângă activităţile derulate în şcoală, pe parcursul săptămânii, vor fi puse în evidenţă şi parteneriatele educaţionale ale Şcolii Gimnaziale Speciale Dej valorificate prin activităţi sportive – participarea la o activitate demonstrativă de Oină, în parteneriat cu Şcoala Gimnazială Chiuieşti şi activităţi extracurriculare derulate în cadrul parteneriatului SNAC cu Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” şi Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian”.

Finalizarea activităţilor se va realiza în Cluj-Napoca, în cadrul unui parteneriat extins cu Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj şi Liceul Tehnologic Special SAMUS Cluj-Napoca, cu participarea directorului Departamentului de Psihopedagogie specială din cadrul UBB, a inspectorilor de la ISJ Cluj, a directorilor de şcoli speciale şi a profesorilor, valorificându-se în acest cadru prima experienţă de job shadowing derulată în judeţul Cluj de către o instituţie de învăţământ.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER