Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Kaufland promite că va deschide supermarketul din Dej până la sfârșitul anului! Câți bani vor fi pompați pentru edificare

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Chiar dacă nu se văd progrese în zona unde ar urma să se construiască supermarketul din Dej, Kaufland promite că magazinul se va deschide până la sfârșitul acestui an.

Cu două hipermarketuri deschise în 2019, Kaufland a ajuns la 122 de magazine în România, și intenționează să deschidă încă 10 magazine noi pe an în aproape toate regiunile țării. Compania menține strategia de a deschide magazine în orașe de dimensiuni medii și mici, adaptându-și formatele, scrie site-ul Economica.

În lunile care urmează, mai și iunie, deschidem noi magazine în Constanța, Focșani, Buftea și Cluj-Napoca. Iar în a doua jumătate a anului vom avea mai multe deschideri în Sibiu, București, Dej și Târgu-Neamț. Fiecare magazin în parte presupune o investiție medie care variază între 8 și 10 milioane de euro. Însă acest cost depinde foarte mult de o serie mare factori, de la valoarea terenului unde urmează să fie construit magazinul și până la prețurile materialelor, forță de muncă și altele”, spune Valer Hancaș, director Comunicare și Corporate Affairs, Kaufland România.

Potrivit primarului Morar Costan, noul supermarket urmează să fie edificat în zona din spatele benzinăriei de pe strada Vâlcele, intrarea în parkingul supermarketului urmând să se facă de pe strada Crângului.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER