Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

„La mulți ani!” Detașamentului de Pompieri Dej, din partea primarului Morar Costan

Publicat acum

pe

....

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, alături de angajații din toate Inspectoratele pentru Situații de Urgență din țară, sunt astăzi în sărbătoare. 

....

Ziua de 13 septembrie este dedicată pompierilor din România, dată care readuce în memorie faptele eroice ale ostașilor pompieri care, în anul 1848, au intrat în cartea de aur a eroilor neamului.

Astăzi, 13 septembrie, este o zi importantă pentru pompierii din toată țara odată cu celebrarea Zilei Pompierilor din România. Este ziua în care cinstim memoria ostașilor pompieri, care în 13 septembrie 1848, au scris cu propriul sacrificiu, o pagina plină de eroism în bătălia de la Dealul Spirii.

La 169 de ani de la istoricul moment, adresăm profundă recunoștință pompierilor care au salvat și salvează vieți, fiind mereu acolo unde este nevoie pentru a interveni în misiuni de salvare la incendii, accidente sau alte situații de urgență.

Sunt misiuni grele, care necesită sacrificiu și dăruire, misiuni pe care pompierii dejeni le-au îndeplinit întotdeauna cu succes. În această zi, care le este dedicată, le transmit felicitări pentru modul profesionist în care și-au îndeplinit misiunile umanitare de apărare a vieţii si bunurilor, pentru implicarea și colaborarea în cadrul evenimentelor organizate la nivelul municipiului.

Tuturor pompierilor dejeni și familiilor lor, le urez „ La mulţi ani”, multă sănătate şi succes în întreaga activitate”, transmite primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER