Conectează-te cu noi

Social-Cultură

„La mulţi ani” pompierilor dejeni, din partea primarului municipiului Dej

Publicat acum

pe

Cu ocazia Zilei Pompierilor din România, primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan, a dorit să transmită prin intermediul Dej24.ro multă sănătate şi împliniri tuturor pompierilor dejeni.

Astăzi, 13 septembrie, la fel ca în fiecare an, sărbătorim Ziua Pompierilor din România. O zi însemnată în care cinstim memoria pompierilor militari care în urmă cu 170 de ani, în data de 13 septembrie 1848, au scris cu propriul sacrificiu o pagină importantă din istoria noastră, în bătălia de la Dealul Spirii. Totodată ne îndreptăm gândurile de recunoştinţă către pompierii români care au salvat și salvează vieți, intervenind în lupta împotriva incendiilor sau în alte situații de urgență.

În această zi în care celebrăm Ziua Pompierilor din România transmit pompierilor dejeni aprecierea şi respectul pentru profesionalismul, dăruirea şi sacrificiul, dovedite în îndeplinirea misiunilor de apărare a vieții, îi felicit pentru colaborarea în cadrul evenimentelor organizate în oraș și pentru organizarea de activități în centrul municipiului cu scopul informării cetățenilor și a deschiderii spre comunitate.

Tuturor pompierilor dejeni şi familiilor lor, le urez multă sănătate şi împliniri pe plan profesional şi familial, alături de un sincer <La mulţi ani!>”, a transmis primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER