Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

La nivelul județului Cluj traficul rutier se desfășoară în condiții specifice de iarnă

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de marți, 22 ianuarie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe majoritatea sectoarelor de drum, în condiţii specifice de iarnă.

De asemenea, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de luni, 21 ianuarie 2019, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 78 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 44 de utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi se acţiona pe 54 drumuri judeţene, cu 36 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate de 464 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

În continuare, se acţionează cu autospeciale cu lamă și utilaje dotate cu freză pentru îndepărtarea stratului de zăpadă de pe carosabil şi lărgirea căii de rulare şi cu utilaje de împrăştiere a materialului antiderapant pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Intervenţiile pe drumurile judeţene sunt prioritizate de nivelurile de viabilitate, respectiv I, II, III şi IV în care se încadrează fiecare dintre acestea.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Patiot..din pacate...de ce?

    2019-01-22 la 6:36:44 PM

    Minciuni si minciuni! Drumul nostru a fost impracticabil. Drum Judetean! Masina de deszapezire a venit pe la orele 14 si nu a facut nimic, doar a trecut. Nici sare, nici alt material antiderapant! Totul este filmat! Bataie de joc! In niciun an nu a fost asa dezastru! Ne punem vietile in pericol si nu putem ajunge la servici! Mincinosilor! Nu ma intereseaza ce partid aveti, pe cine simpatizati, dar lasati-ma sa ajung la servici, fara sa ma blochez in zapada! Am dat telefoane peste telefoane, degeaba! Am video-uri cu sotul meu cu lopata, dand la o parte zapada pe 300 mm si punand sare, pe care noi am cumparat-o. Acea portiune de 300 m a fost practicabila. Din pacate, am avut doar 7 cutii de sare. Voi nu puneti nimic. Doar veniti pe drum, sa bifati ca ati facut-o. Restul stau in birou, la caldurica, dau ordine (care oricum nu se executa) sau poate nu? , in timp ce noi ne riscam viata! Daca cineva a e interesat, va pun la dispozitie toate dovezile! Oricum, le postez pe site-ul meu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER