Conectează-te cu noi

Sport

LAPI Dej a trecut azi și de ”Nicu Gane” Fălticeni, scor 3-0 – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

LAPI - Nicu Gane Falticeni cadeti (6)

LAPI Dej s-a impus și în al doilea meci disputat la turneul final al Campionatului Naţional de cadeţi la volei masculin, scor 3-0, cu ”Nicu Gane” Fălticeni”.

Vă reamintim, Sala Sporturilor din Dej găzduiește în aceste zile turneul final al Campionatului Naţional de cadeţi la volei masculin. Cele mai bune opt echipe din România, care sunt împărțite în două grupe (Grupa A: LAPI Dej, CSS Tulcea, ”Nicu Gane” Fălticeni, CSS Blaj și Grupa B: Dinamo, CTF Mihai I, CNNT Craiova și CSS 2 Baia Mare), încearcă să obțină titlul de campioană a României.

Astăzi, în a doua zi de competiție, de la ora 10, CSS 2 Baia Mare s-a impus cu 3-1 (23-25, 25-23, 25-18, 25-20) în fața formației Dinamo București, iar apoi, de la ora 12, CTF Mihai 1 a trecut de CNNT Craiova cu 3-0.

După-amiază, de la ora 16, CSS Blaj a reușit să câștige meciul cu CSS Tulcea, scor final 3-1, pentru ca mai apoi, de la ora 18, LAPI Dej să obțină a doua victorie în cadrul acestui turneu, 3-0 cu ”Nicu Gane” Fălticeni. Dejenii au controlat ostilitățile pe parcursul întregului meci și s-au impus cu 25-27, 25-18 și 25-16.

În ceea ce privește jocurile din grupa formației dejene, mâine la ora 16 este programat CSS Blaj – ”Nicu Gane” Fălticeni, iar de la ora 18, Sala Sporturilor va găzdui LAPI – CSS Tulcea.

Vă reamintim, ieri, LAPI Dej s-a impus cu 3-0 în fața formației CSS Blaj, în primul meci al dejenilor la turneul final al Campionatului Naţional de cadeţi la volei masculin. Detalii și imagini foto/video AICI.

LAPI Dej: Teglaș Cristian, Curuia Vlad, Pop Radu, Bojor Sergiu, Michael Sălătioan, Pop Gabriel, Marton Lorinc, Moldovan Denis, Moldovan Antonio, Bartha Bela, Varga Andrei, Ionuț Bujor. Antrenori: Radu Miclea și Cristian Man.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER