Conectează-te cu noi

Sport

Latino Angels Dej a participat la Campionatul Național de Dans sportiv – FOTO

Publicat acum

pe

Weekendul trecut, la Timișoara s-a desfășurat Campionatul Național de Dans sportiv. Peste 350 de perechi înscrise, la opt categorii de vârstă, s-au întrecut în probele de dansuri standard și latino. De la cei mai mici sportivi, începând cu 6 ani și până la seniori II, cu toții au dorit să prezinte cel mai bun dans.

Clubul de Dans Sportiv Latino Angels din Dej a fost reprezentat de două perechi, la două categorii de concurs, ambele perechi fiind calificate în finale și obținând următoarele rezultate:

– Categoria Tineret Standard, 16-18 ani:

Claudiu Gabriel Mihai – Madalina Diana Rafa– Locul 6

– Categoria Adult Standard, 19-34 ani:

Robert Andrei Kiș –Sonia Măria Stelea– Locul 6

”Pentru ambele perechi este primul an în care concurează la aceste categorii de vârstă, clasarea lor în finală dovedind valoarea și talentul lor, poziția obținută fiind remarcabila în aceste condiții.

Felicitări sportivilor dejeni pentru rezultatele obținute, felicitări pentru ambiția și determinarea cu care s-au pregătit continuu indiferent de condițiile restrictive din ultimii ani. Felicitări antrenorilor Vlad Pîslariu, Alexandru Rusu, Răzvan Lazăr, Alexandru Miheștean pentru modul în care au știut să mențină treaz interesul copiilor pentru dans și performanta și pentru timpul generos dedicat pregătirii sportivilor. Mulțumiri și părinților care nu renunță să creadă în talentul și pregătirea copiilor și fac eforturi pentru a-i susține în permanenta. De asemenea mulțumim sponsorilor care au înțeles că drumul spre succes și menținerea performantei este un proces continuu care necesita alocarea de resurse”, au transmis reprezentanții clubului dejean.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER