Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Lecție de viață oferită de raperul Cedry2k. Liceenii din Dej, impresionați – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

cedry2k (1)

Cântărețul de muzică rap Cedry2k a fost prezent astăzi la Dej, unde a avut două întâlniri cu tinerii liceeni din oraș.

....

Liga Tinerilor Creştini Ortodocşi din Dej a organizat astăzi două întâlniri între cântăreț si tinerii liceeni din oraș: de la ora 11.00 în amfiteatrul Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian”, iar de la ora 13.00 în sala festivă a Colegiului Național ”Andrei Mureşanu”.

În cadrul celor două întâlniri de la Dej, cântărețul a vorbit despre experiența vieții sale plină de frământări, după care a purtat un dialog cu liceenii și a răspuns curiozităților acestora. Printre altele, Cedry2k le-a mărturisit elevilor că a dus un stil de viață periculos, că a furat de mai multe ori și că obișnuia să ”fumeze prostii”.  Viața lui a curs între stradă – cu anturaje dubioase, bătăi, găști, droguri – şi fa­mi­lie. La vârsta de 28 de ani, le-a explicat cântărețul de rap, s-a lăsat de toate acestea și a început o nouă viață, una pe calea iubirii. „Nu am avut nicio revelaţie, niciun vis care să mă convertească. Totul s-a petrecut treptat. În timp, am început să apreciez acest exemplu al lui Hristos, de dragoste necondiţio­nată”, le-a transmis fostul artist.

Pe finalul întâlnirii, Cedry2k a anunțat că pe data de 23 octombrie lansează un album la Timișoara, iar apoi a interpretat câteva versuri pentru cei prezenți.

Cedry2k (Stelian Crăciun) este cunoscut pentru uimitorul său traseu spiritual: de la tânăr rebel, cântăreț de muzică rap, prins în lumea violenței și a drogurilor, la om credincios, care mărturiseşte deschis şi cântă în versurile sale despre legătura lui cu Dumnezeu și despre descoperirea bogățiilor spirituale ale Ortodoxiei.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER