Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

”Lecție” despre substanțele interzise, la Dej. Ce au putut afla elevii din oraș – FOTO

Publicat acum

pe

....

Ieri, Sala Sporturilor din municipiul Dej a fost locul unde elevii dejeni au participat la o activitate destinată siguranței lor.

Astfel, polițiști din cadrul Poliției municipiului Dej, alături de cei ai Biroului Siguranță Școlară, Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, Agenției Naționale Antidrog, medici din cadrul Spitalului Municipal Dej și SMURD Dej, dar și reprezentanți ai Protopopiatului Dej și ai primăriei, au prezentat copiilor efectele substanțelor interzise asupra organismului uman, consecințele consumului de substanțe asupra fizicului și al psihicului individului.

....

De asemenea, au atins și aspectele penale privind consumul și traficul de substanțe interzise, infracțiunile pe care le pot comite atunci când se află sub influența lor, cât și riscurile aduse sănătății lor.

Polițiștii le-au transmis tinerilor faptul că o măsură de prevenire foarte importantă pentru a preveni orice situație neplăcută este informarea și mai mult decât atât, solicitarea ajutorului autorităților în situațiile de risc care pot apărea.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER