Conectează-te cu noi

Sport

Legătura dintre Laura Codruța Kovesi și municipiul Dej! Fosta șefă a DNA a dezvăluit astăzi… – VIDEO

Publicat acum

pe

Laura Codruța Kovesi, fosta șefă a DNA a povestit astăzi, într-o emisiune radio, că timp de un an a jucat baschet la Dej.

Laura Codruța Kovesi, candidat la șefia Parchetului European a fost invitată la emisiunea ”La Radio cu Andreea Esca”, la Europa FM. Fosta șefă a DNA a povestit, printre altele, că a jucat baschet la Dej și chiar a făcut performanță în acest sport.

”Am început în Divizia Școlară, acolo am fost și campioane naționale. Am fost selectată în lotul național, aproape trei ani de zile am jucat și pentru lotul național – asta pe perioada liceului. Am jucat inițial la echipa de club Gaz Metan Mediaș în Divizia B, am promovat apoi în Divizia A. Când aveam 16 ani deja jucam în Divizia A. Cea mai mare performanță a fost cu lotul național al României, cu echipa de cadete când am ieșit vicecampioane europene în 1989. Finala a fost la Timișoara, un public extraordinar! Am mers foarte bine până în finală, dar acolo am pierdut la două puncte (…) Am jucat și cât am fost studentă, am făcut facultatea la Cluj. Am jucat și acolo la Cluj-Napoca și un an de zile am jucat la Dej. Aveau o echipă în Divizia B… Nu mai puteam să fac față, deja în anul doi, anul trei aveam foarte mult de învățat și nu aveam timp să mă pregătesc cu două antrenamente pe zi… și am jucat și la Dej… și în momentul în care am devenit procuror am încheiat activitatea”, și-a amintit fosta șefă a DNA, acum candidat la șefia Parchetului European. (vezi declarația de la min. 18:40)

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER