Conectează-te cu noi

Sport

LIVE – FC Unirea Dej – FC Avrig 0-2. Bolba revine cu o înfrângere! – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Dej24.ro transmite LIVE cele mai importante faze ale meciului dintre FC Unirea Dej și FC Avrig, disputat cu începere de la ora 15 pe Stadionul Municipal. 

90+ – S-a încheiat meciul de la Dej! Avrig se impune cu scorul de 2-0 și obține toate cele trei puncte puse în joc. De cealaltă parte, Mircea Bolba revine pe banca Unirii cu o înfrângere, însă jocul elevilor săi a fost ceva mai bun decât etapa trecută, cu Tășnadul. Vezi imagini FOTO/VIDEO la finalul acestui articol!

90+ – GOL FC Avrig. Risti face 2-0 cu o execuție plasată. Șuțul său de la mare distanța nu a putut fi blocat de Dionrang în ciuda plonjonului său spectaculos.

90 – Oaspeții rămân în 10 după ce Cîrstean a văzut direct cartonașul roșu și a fost eliminat de pe teren. Se pare că fotbalistul ar fi înjurat. Fotbaliștii Avrigului au protestat vehement și jocul a fost întrerupt câteva minute, însă decizia a rămas în picioare!

84 – Popescu bate o lovitură liberă de pe dreapta, Mendes lovește bine cu capul, însă Samoilă se întinde și își salvează echipa.

71 – Ratare mare a dejenilor! Ferhaoui îl găsește excelent pe Kovacs lângă bara din stânga porții adverse, însă căpitanul gazdelor nu reușește să trimită, cu capul, în plasă.

68 – Florin Blaj își încearcă norocul cu un șut de la 20 de metri, mult peste țintă.

63 – Ferhaoui își bate joc de o lovitură liberă, din poziție foarte bună, și trimite mult peste poarta adversă.

51 – Dionrang boxează un șut al oaspeților, balonul ajunge la Stanciu, dar execuția sa este blocată de Kovacs, aflat pe linia porții. La faza imediat următoare, portarul de culoare al Unirii a fost salvat de transversală.

48 – Unirea înscrie prin Hîmpea, dar asistentul indică offside și scorul rămâne 1-0 pentru Avrig.

47 – Bratima execută slab o lovitură liberă de la 18 metri, poziție centrală, goalkeeper-ul Unirii reține.

46 – S-a reluat jocul.

45+ – Pauză pe Stadionul Municipal. Avrigul intră în avantaj la vestiare, în ciuda unui joc nu foarte convingător.

45 – Oaspeții sunt la un pas de 2-0. Portarul Dionrang boxează greșit și Simion trimite în forță, de la 16 metri, puțin pe lângă poarta Unirii.

42 – GOL FC Avrig. Intrat pe teren de două minute, Simion pătrunde cu ușurință pe partea dreaptă, pasează pentru Stelea care îl învinge pe Dionrang și deschide scorul.

36 – Ocazie uriașă a gazdelor! Muntean bate un corner de pe stânga, Samoilă respinge greșit în față, însă Nogo, din doi metri, nu reușește să trimită în plasă.

31 – Ferhaoui execută direct pe poartă o lovitură liberă din lateral dreapta, portarul Avrigului reține cu ușurință.

26 – Itu centrează excelent pentru Ferhaoui, în zona careului mic, numai că lovitura de cap trimisă de francez nu i-a pus probleme portarului Samoilă.

19 – Combinație frumoasă între Podină și Gnahore în careul mare, însă șutul fotbalistului de culoare este blocat de adversari.

16 – Bratima execută o lovitură liberă de pe partea stângă, dar mingea ajunge în plasa laterală.

1 – A început meciul. Gazdele evoluează în alb-albastru, iar oaspeții în galben-negru.

FC Unirea Dej: 1. Diorang, 17. Șerban, 19. Podină, 14. Nogo, 6. Kovacs, 15. Gnahore, 8. Itu, 10. Muntean, 4. Hîmpea, 7. Ferhaoui, 20. Boje. Rezerve: 12. Georgiu, 16. Popescu, 11. Papp, 5. Sabo, 23. Obreja, 3. Blaj, 13. Mendes. Antrenor: Mircea Bolba.

FC Avrig: 34. Samoilă, 13. Lascu, 21. Popa, 6. Natea, 90. Gombar, 5. Stanciu, 8. Bratima, 20. Bărculeț, 17. Stele, 11. Cosovan, 9. Cîrstean. Rezerve: 99. Cocârcă, 23. Radu, 4. Lacău, 10. Simion, 18. Iancu, 22. Bolta, 7. Risti. Antrenor: Mihai Ianc.

Partida dintre Unirea Dej și FC Avrig a contat pentru a XVII-a etapă a seriei a V-a din Liga a III-a. Înaintea acestei confruntări, dejenii se aflau pe locul 14 în clasament – penultimul – cu 10 puncte acumulate, în timp ce Avrigul ocupa a 13-a poziție, cu 12 puncte strânse până acum.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER