Conectează-te cu noi

Administraţie

Locuitori din Dej ajutați cu bani după ce canalizarea a refulat în casele lor. Două morminte, reparate

Publicat acum

pe

Consiliul Local Dej sedinta de indata

Consilierii locali din Dej s-au întrunit în această după-amiază, de la ora 15, în cadrul unei ședințe ordinare pe luna septembrie.

Pe ordinea de zi s-a aflat și un proiect de hotărâre ”privind aprobarea ajutorului financiar din fondul de rezervă bugetară pentru repararea daunelor produse de refularea canalizărilor din locuințele cetățenilor DABOC MIHAI și MIC ANA din Municipiul Dej”. Mai exact, la începutul lunii septembrie, apa amestecată cu fecale le-a pătruns în locuință și le-a distrus pardoseala, mobilierul, dar și alte aparate electrocasnice. Pagubele produse s-ar ridica la peste 5000 de lei.

În urma ședinței ordinare a Consiliului Local Dej s-a decis acordarea unui ajutor în sumă de 3.255 lei pentru repararea daunelor produse de refularea canalizărilor dejeanului DABOC MIHAI și 1.000 lei doamnei MIC ANA.

Tot la ședința de astăzi, aleșii locali au avut în față un proiect de hotărâre ”privind aprobarea ajutorului financiar din fondul de rezervă bugetară pentru repararea și înlăturarea daunelor produse la două morminte situate în Cimitirului Mare al Municipiului Dej”. Se pare că mormintele au fost distruse după ce mai mulți brazi din cimitir au căzut, din cauza unei furtuni, peste amenajările funerare. Proiectul a fost aprobat, patru dintre consilieri abținându-se de la vot. Doi dejeni vor fi astfel despăgubiți cu 2.279,12, respectiv 815 lei.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER