Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Locuitori din Dej au sărbătorit împreună, în Piața Bobâlna, trecerea în anul 2017

Publicat acum

pe

img_5457.jpeg

loading...

A devenit deja o tradiție ca în noaptea dintre ani mii de dejeni să fie împreună în Piața Bobâlna din Dej pentru a sărbători împreună intrarea în noul an.

Peste o mie de dejeni și-au dat ”întâlnire” cu începere de la ora 23:30 în centrul municipiului Dej, în Piața Bobâlna, unde au fost așteptați cu muzică și bună dispoziție. La fel ca în ultimii ani, cu toții au așteptat miezul nopții pentru a întâmpina anul 2017 într-o atmosferă marcată de tradiționalul foc de artificii.

Ultimele 10 secunde ale anului 2016 au fost strigate în cor de dejenii din Piața Bobâlna, pentru ca în primele secunde ale anului 2017 să izbucnească focurile de artificii, noul an fiind întâmpinat cu șampanie, vin, urări de mai bine, îmbrățișări și pupături.

Tot o tradiție a devenit ca dejenii să se prindă în horă pentru a păși împreună în noul an. Din atmosfera de sărbătoare nu au lipsit sticlele de şampanie, confetti-urile şi îmbrăţişările celor care au ales să petreacă în centrul municipiului Dej primele minute din 2017.

FOTO – Arhivă

Social-Cultură

DEJ | Peste 600 de elevi vor trece pragul Centrului Cultural „Arta”, la o nouă ediție a Festivalului de colinde și obiceiuri de iarnă!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Primăria Municipiului Dej organizează marți, 17 decembrie 2019, cu începere de la ora 16:00, la Centrul Cultural „Arta”, Festivalul de colinde și obiceiuri de iarnă, ajuns la cea de-a XL-a ediție.

Tradiționalul eveniment va reuni pe scena centrului cultural, formații corale de la numeroase instituții de învățământ din municipiul Dej.

Potrivit organizatorilor, peste 600 de elevi vor trece pragul Centrului Cultural Arta, care vor colinda și vor prezenta obiceiuri de iarnă tradiționale.

Știre în curs de actualizare… Revenim cu detalii!

Continuă să citești

Social-Cultură

Programul cinematografului 3D din Dej! Ce filme vor rula în perioada 13 – 19 decembrie

Publicat acum

pe

loading...

Primăria Municipiului Dej anunță programul Sălii Multimedia 3D din incinta Muzeului Municipal Dej, în perioada în perioada 13 – 19 decembrie.

VINERI – 13 decembrie 2019

  • ORA 16:00 – CARDINALUL (BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI, 100 MIN.)

SÂMBĂTĂ – 14 decembrie 2019

  • ORA 11:00 – GRINCH (DESENE ANIMATE DUBLATE ÎN LIMBA ROMÂNĂ, A.G., 90 MIN)
  • ORA 16:00 – CARDINALUL (BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI , 100 MIN.)

MARȚI – 17 decembrie 2019

  • ORA 16:00 – CARDINALUL (BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI , 100 MIN.)

MIERCURI – 18 decembrie 2019

  • ORA 16:00 – CARDINALUL (BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI , 100 MIN.)

JOI – 19 decembrie 2019

  • ORA 16:00 – CARDINALUL (BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI , 100 MIN.)

Dragi spectatori, biletele pot fi procurate din incinta Librăriei Municipale Dej, de marți până sâmbătă, în intervalul orar 8:00 – 16:00, cu maxim o zi înainte de rularea filmului sau cu o oră înaintea rulării filmului. Biletele se vând în limita locurilor disponibile, iar accesul în sală cu mâncare și băuturi alcoolice este strict interzis”, se precizează într-un comunicat de presă.

Continuă să citești

Social-Cultură

Recunoaștere internațională pentru Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” Dej!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Luni, 16 decembrie 2019, incepând cu ora 12, în sala de festivități a Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” din Dej va avea loc ceremonia de instalare pe fațada liceului a plăcii care atestă dobândirea distincției „Label France Education”.

„Label France Education” este o marcă de calitate atribuită de Ministerul Francez al Afacerilor Externe (după avizul unei comisii consultative interministeriale, compusă din reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Educației Naționale, Agenției pentru învățământ Francez în Străinătate și Misiunii Laice Franceze) instituțiilor școlare străine care asigură, în afara granițelor Franței și în cadrul propriului sistem de învățământ național, un învățământ bilingv francofon de excelență.

La acest eveniment vor participa oficcialități, cadre didactice și elevi ai instituței de învățământ dejene.

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare