Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Locuitori din Dej au sărbătorit împreună, în Piața Bobâlna, trecerea în anul 2017

Publicat acum

pe

img_5457.jpeg

loading...

A devenit deja o tradiție ca în noaptea dintre ani mii de dejeni să fie împreună în Piața Bobâlna din Dej pentru a sărbători împreună intrarea în noul an.

Peste o mie de dejeni și-au dat ”întâlnire” cu începere de la ora 23:30 în centrul municipiului Dej, în Piața Bobâlna, unde au fost așteptați cu muzică și bună dispoziție. La fel ca în ultimii ani, cu toții au așteptat miezul nopții pentru a întâmpina anul 2017 într-o atmosferă marcată de tradiționalul foc de artificii.

Ultimele 10 secunde ale anului 2016 au fost strigate în cor de dejenii din Piața Bobâlna, pentru ca în primele secunde ale anului 2017 să izbucnească focurile de artificii, noul an fiind întâmpinat cu șampanie, vin, urări de mai bine, îmbrățișări și pupături.

Tot o tradiție a devenit ca dejenii să se prindă în horă pentru a păși împreună în noul an. Din atmosfera de sărbătoare nu au lipsit sticlele de şampanie, confetti-urile şi îmbrăţişările celor care au ales să petreacă în centrul municipiului Dej primele minute din 2017.

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER