Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Locuitorii comunei Mica afectați de furtună vor fi despăgubiți

Publicat acum

pe

Joi, 12 octombrie , în cadrul ședinței Consiliului Local Mica, a fost aprobată suma de bani necesară despăgubirii persoanelor care au fost afectate de furtuna din luna septembrie.

Valoarea totală a pagubelor produse la nivelul comunei Mica, în ceea ce privește imobilele locuite, se ridică la 75.000 de lei.

Au fost fost depuse 37 de cereri pentru despăgubirea locuințelor, iar cei 18.300 de lei, alocați din bugetul local, vor ajunge la cetățenii care locuiesc în imobilele afectate, fiecare urmând să primească 25% din valoarea pagubei (materialele de construcție), evaluările fiind făcute de către o comisie din cadrul Primăriei Mica.

Vreau să fac precizarea că nu se vor acorda despăgubiri pentru anexele gospodărești și autovehicule afectate.
Confruntându-ne cu astfel de situații, vă îndrum pe fiecare să vă faceți asigurarea obligatorie a locuinței și să menționați exact clauzele care le doriți trecute în contract.

Vă asigur că indiferent de situațiile cu care ne confruntăm la nivelul comunei, voi fi alături de cetățeni și îi voi sprijini cu tot ce se poate. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în acele momente, viceprimarului comunei, consilierilor locali, comisiei pentru situații de urgență și nu în ultimul rând tuturor cetățenilor care ne-au fost alături și au dat o mână de ajutor acolo unde a fost nevoie.

În asemenea situații trebuie să fim uniți, să ne sprijinim unii pe alții și să dăm dovadă de multă omenie. Cu toții ne dorim să nu mai trecem prin astfel de momente și sunt sigur că indiferent prin ce situații va mai trebui să trecem, vom fi alături unii de ceilalți și ne vom ajuta”, a afirmat primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER