Conectează-te cu noi

Eveniment

CAMERE SUPRAVEGHERE – Locuitorii unei străzi din Dej cer parapeți de protecție! O autoutilitară s-a oprit la doi pași de casă

Publicat acum

pe

loading...

Un nou accident de circulație s-a produs vineri după-amiază, în jurul orei 15:20, pe strada Crângului din Dej.

Potrivit primelor informații, conducătorul unei autoutilitare, în timp ce se deplasa dinspre cartierul Dealul Florilor înpre Cluj-Napoca, ajuns pe strada Crângului din Dej, într-o curbă, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă, a trecut printr-un gard viu și s-a oprit la doar câțiva metri de o locuință.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat și cu victime, doar cu pagube materiale.

De altfel, în urmă cu două zile, un alt accident s-a produs în apropiere. Atunci, un tânăr de 25 de ani, din Rugășești, a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat în afara carosabilului. La sosirea forțelor de intervenție, ocupanții erau ieșiți din autoturism. Aceștia au fost ulterior consultați în vederea acordării primului ajutor calificat, însă au refuzat transportul la spital. Detalii AICI!

Oamenii din zonă susțin că acolo au loc frevent accidente și autoritățile nu iau nicio măsură. Aceștia spun că semnele de circulație lipsesc cu desăvârșire sau sunt insuficiente, iar o soluție ar fi ca administratorul drumului să amplaseze parapeți de protecție în zonă, astfel încât autoturismele să nu mai părăsească partea carosabilă sau eventual limitatoare de viteză care să-i oblige pe șoferi să încetinească.

Cei care locuiesc în apropiere spun că este al treilea accident produs în ultimele 30 de zile. Aceștia mai afirmă că trăiesc cu frica-n sân deoarece în orice moment se pot trezi cu un autovehicul în casă, peste ei.

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER