Conectează-te cu noi

Sport

LOTUL echipei de fotbal Unirea Dej. Cine sunt noii jucători și de unde provin?

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a suferit mai multe schimbări în această pauză competițională, iar Dej24.ro vă prezintă, în acest articol, lotul formației antrenate de italianul Pino Murgia.

Kodion Dionrang Ange 1996 PORTAR Franța
Blaj Alexandru 1997 MIJLOCAȘ Dej
Blaj Florin 1995 ATACANT Dej
Nicola Di Donato 1998 PORTAR Italia
Georgiu Bogdan 2000 PORTAR Dej
Itu Cătălin 1999 MIJOCAȘ Dej
Ferhaoui Stephane Radouane 1994 MIJLOCAȘ DREAPTA Franța
Graur Cornel 1998 MIJLOCAȘ STÂNGA Petroșani
Sătmar Darius 2001 ATACANT Dej
Kis Lorant-Sandor 1996 FUNDAȘ CENTRAL Cluj
Kovacs Szabolcs Istvan 1996 FUNDAȘ CENTRAL Dej
Munteanu Răzvan Cristian 1993 ATACANT Hunedoara
Hîmpea Darius 1995 FUNDAȘ STÂNGA U Cluj
Podină Ioan Coriolan 1983 FUNDAȘ DREAPTA Dej
Gnahore Wilfried Desire 1995 MIJLOCAȘ CENTRAL Anglia
Șerban Sorin Dănuț 2000 MIJLOCAȘ STÂNGA Satu Mare
Mendes Reagan 1993 FUNDAȘ CANTRAL Anglia
Papp Alexandru Marin 1998 ATACANT Dej
Popescu Patrick 1996 MIJLOCAȘ U Cluj
Sabo Florin 2000 FUNDAȘ CENTRAL Dej
Boje Bogdan Ioan 1999 ATACANT Baia Mare
Negrean Florin 1996 MIJLOCAȘ DREAPTA Petrila
Kocsis Mihai Raul 1998 MIJLOCAȘ DREAPTA Dej
Iepan Daniel 2001 MIJLOCAȘ Dej
Micle Timotei 1999 MIJLOCAȘ Dej
Murgia Pino 1964 ANTRENOR PRINCIPAL Italia
Băieșu Fabian-delegat 1992 DELEGAT ȘI ANTRENOR SECUND Dej

Conform președintelui clubului (Mircea Itu), Salif Nogo (31 de ani), născut în Burkina Faso, s-a alăturat și el lotului Unirii Dej.

Sport

VOLEI | CS Unirea Dej întâlnește sâmbătă, pe teren propriu, formația CSU UV Timișoara

Publicat acum

pe

Echipa de volei Unirea Dej va întâlni sâmbătă, 24 martie, cu începere de la ora 16:00, pe teren propriu, formația CSU UV Timișoara.

Partida, care contează pentru a V-a etapă din cadrul turneului pentru locurile 7-12 a Diviziei A1 la volei masculin, se va disputa în Sala Sporturilor din Dej.

Înaintea acestei confruntări, CS Unirea Dej ocupă prima poziție în clasamentul locurilor 7-12, cu 40 de puncte acumulate, în vreme ce sportivii de la CSU UV Timișoara se află la coada clasamentului, pe cea de-a VI-a poziție, cu doar 6 puncte strânse până acum.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Sport

VOLEI | Sportivii dejeni s-au întors doar cu un punct de la Baia Mare! Știința Explorări Baia Mare – CS Unirea Dej, 3-2

Publicat acum

pe

Echipa de volei Unirea Dej a pierdut cu scorul de 3-2 întâlnirea, din deplasare, cu formația Știința Explorări Baia Mare, partidă care a contat pentru a patra etapă din cadrul turneului pentru locurile 7-12.

Meciul, disputat ieri după-amiază, cu începere de la ora 18:00, în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, le-a adus față în față pe Unirea Dej, ocupanta primei poziții în clasamentul locurilor 7-12, cu 39 de puncte acumulate, în vreme ce sportivii de la CS Știința Explorări Baia Mare se situau pe cea de-a treia poziție în același clasament, cu 34 de puncte strânse.

Primul set a fost unul echilibrat iar dejenii s-au impus destul de greu, scor 25-19. În actul cu numărul doi s-a mers tot umăr la umăr, însă în cele din urmă maramureșenii s-au distanțat pe tabelă adjudecându-și în final runda cu 25-20.

Jucătorii Științei Explorări Baia Mare au făcut un joc bun și în runda cu numărul trei, reușind să câștige setul cu scorul de 25-21. Runda cu numărul patru a fost în favoarea dejenilor, care s-au impus cu 25-21, reușind să ducă meciul în decisiv.

Experiența maramureșenilor și-a spus cuvântul în decisiv, Știința Explorări Baia Mare reușind să se impună cu 15-9. Scor final Știința Explorări Baia Mare – CS Unirea Dej – 3-2.

Elevii antrenați de Marius Dascălu urmează să întâlnească, sâmbătă, 24 martie, cu începere de la ora 16:00, în Sala Sporturilor din Dej, formația CSU UV Timisoara , într-un meci care contează pentru cea de-a V-a etapă din cadrul turneului pentru locurile 7-12.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Sport

VOLEI | CS Unirea Dej întâlnește miercuri, în deplasare, CS Știința Explorări Baia Mare

Publicat acum

pe

Echipa de volei Unirea Dej va întâlni miercuri, 21 martie, cu începere de la ora 18:00, în deplasare, formația CS Știința Explorări Baia Mare.

Partida, care contează pentru a patra etapă din cadrul turneului pentru locurile 7-12 a Diviziei A1 la volei masculin, se va disputa pe terenul maramureșenilor.

Înaintea acestei confruntări, CS Unirea Dej ocupă prima poziție în clasamentul locurilor 7-12, cu 39 de puncte acumulate, în vreme ce sportivii de la CS Știința Explorări Baia Mare se situează pe cea de-a treia poziție în același clasament, cu 34 de puncte strânse până acum.

Partida va fi arbitrată de Valentin Beșoi (Râmnicu Vâlcea) și Ioan Bârsan (Iași). Observator din partea FRV va fi Mihai Ioanovici (Brașov).

Conform tradiției ultimilor ani, este de așteptat ca meciul dintre cele două vechi rivale să fie unul echilibrat. Nu au făcut excepție nici cele două partide directe din sezonul regulat, în care fiecare echipă s-a impus pe teren propriu cu același scor, 3-2.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

RECLAMĂ

Facebook

loading...

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare