Conectează-te cu noi

Social-Cultură

LTCOR Dej invită dejenii la film, de Ziua Îndrăgostiților

Publicat acum

pe

seara de film LTCOR

Liga Tinerilor Creștini Ortodocși Români Dej propune, de Ziua Îndrăgostiților, o seară de film pentru dejeni.

”De Ziua Îndrăgostiților, la LTCOR Dej!
Faceți cunoștință cu WALL•E: el e ultima ființă de pe Pământ și este… un mic robot! Cu 700 de ani înainte, oamenii au părăsit Pământul datorită mării de gunoaie și aerului tot mai toxic, lăsând acestei mici mașini sarcina de a curăța planeta. Însă după atâția și atâția ani de funcționare, lui WALL•E i-a apărut un mic defect tehnic: o personalitate puternică. Extrem de curios, foarte indiscret, el este însă mai presus de toate un pic prea singur… Viața lui urmează însă să fie bulversată de apariția unei mici ‘roboțele’, bine îngrijită și denumită EVA. Îndrăgostindu-se instant și iremedial de ea, WALL•E va face tot ce îi stă în putință ca să o cucerească. Și în timp ce EVA e dusă în spațiu pentru a-şi duce misiunea la bun sfârșit, WALL•E nu ezită nicio clipă: se lansează în spațiu în urmărirea ei… Nu se pune problema să lase să treacă singura iubire a vieții sale… Pentru a-i fi alături, e în stare să meargă până la capătul Universului și să trăiască una din cele mai uimitoare aventuri!
Mai mult însă decât o fermecătoare și neașteptată poveste de dragoste, WALL•E ridică întrebări importante despre relația omului cu natura și mediul înconjurător, despre dependența noastră tot mai mare de tehnologie, și nu numai…”, anunță organizatorii, pe pagina de Facebook – LTCOR Dej.

Filmul va fi difuzat duminică, 14 februarie, de la ora 18:00, la sediul Ligii Tinerilor Creștini Ortodocși Români, filiala Dej, strada 1 Mai nr. 19.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER