Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Lucrări de asfaltare pe drumuri județene din Unguraș și Fizeșu Gherlii – FOTO

Publicat acum

pe

lucrari drum2

Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Privat (RAADPP) a județului Cluj, instituţie aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, a finalizat ieri lucrările de asfaltare pe DJ 161D, la Unguraș. Astazi, vor începe lucrările de asfaltare pe DJ 109C, la Fizeșu Gherlii.

Pe DJ 161D, pe raza localității Unguraș, azi se finalizează totodată şi lucrările de așternere de covor asfaltic (asfalt tip BA 16; grosime 6 centimetri) pe o lungime de 4,8 kilometri. Executantul lucrării este SC Drumuri și Poduri Județene SA, iar valoarea lucrărilor este de 1.391.048 de lei, TVA inclus.

În data de 4 iunie 2015, pe DJ 109C, la Fizeșu Gherlii, încep lucrări de asfaltare în două straturi (grosime 6 centimetri + 4 centimetri) pe o lungime de 1,5 kilometri, de la kilometrul 9+000 până la kilometrul 10+500. Valoarea lucrărilor de așternere a covorului asfaltic este de 630.217,48 lei, TVA inclus. În prealabil, s-au executat lucrări de așternere de piatră spartă în valoare de 217.311,59 lei, TVA inclus. Executantul lucrării este SC Drumuri și Poduri Județene SA.

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER