Conectează-te cu noi

Eveniment

Lucrări de mântuială. S-a crăpat asfaltul pe o stradă din Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Dej, 2021. Asfaltul abia turnat pe strada Unirii s-a crăpat. Ceea ce s-a întâmplat la scurt timp după furtuna de aseară puteți observa în fotografii.

S-a ales praful de asfaltul de pe strada Unirii! Un cititor Dej24.ro ne-a semnalat, în această dimineață, proasta calitate a lucrărilor de asfaltare efectuate în zona sensului giratoriu de pe Dealul Florilor, la intersecția străzilor Unirii și Dobrogeanu Gherea, precizându-ne că ”este de netolerat ca o lucrare realizată în urmă cu puțin timp să dureze doar atât. Incredibil! M-am minunat și eu, și toți șoferii care am trecut pe-acolo în această dimineață”.

Vă reamintim, strada Unirii a fost asfaltată recent în cadrul proiectului european ”Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbana reprezentat de strada Unirii, strada Dobrogeanu Gherea, strada Ecaterina Teodoroiu, strada Avram Iancu, strada George Coșbuc, strada Regina Maria, strada Mircea cel Bătrân, strada Mărășești (între Mircea cel Bătrân și Gh. Șincai), strada Gheorghe Șincai, strada 1 Mai (între strada George Coșbuc și strada I.P. Reteganul), strada Crângului”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER