Conectează-te cu noi

Administraţie

Lucrări de modernizare pe cinci străzi din Dej – FOTO

Publicat acum

pe

În prezent, 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 a străzilor 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢 𝐕𝐢𝐭𝐞𝐚𝐳𝐮, 𝐓𝐢𝐛𝐥𝐞𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐌𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐄𝐫𝐨𝐢𝐥𝐨𝐫 și 𝐏𝐢𝐧𝐭𝐢𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢, din municipiul Dej, finanțate cu bani europeni, se derulează conform 𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐜𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐞𝐱𝐞𝐜𝐮𝐭𝐢𝐞 𝐬𝐢 𝐚 𝐜𝐞𝐫𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞, transmite municipalitatea.

Până în acest moment au fost realizate sau sunt în curs de execuție următoarele lucrări:

 • Pe strada Țibleșului a fost turnat startul de beton asfaltic care face legătura între fundația drumului și stratul de uzură (binder). În prezent se execută lucrările de aducere la cota din proiectul tehnic a capacelor de cămin, a gurilor de scurgere. Constructorul estimează că va finaliza această etapă în 7 zile după care urmează a fi turnat stratul de uzură pe această stradă.
 • Pe străzile Mihai Viteazu, Minerilor, Albăstrelelor și 𝐄𝐫𝐨𝐢𝐥𝐨𝐫 au fost executate sau sunt în urs de execuție lucrările de amenajare a trotuarelor.
 • Pe drumul Pinticului a început în urmă cu câteva zile turnarea stratului de uzură pe o porțiune a drumului iar perioada următoare aceste lucrări vor continua conform graficului de execuție.

Lucrările care în prezent se execută pe aceste tronsoane de străzi sunt cuprinse în cadrul proiectului ”Modernizare infrastructură străzi pentru accesul între zona centrală şi Ocna Dej – străzile Mihai Viteazu, Minerilor, Albăstrelelor, Țibleșului, Eroilor, Pinticului”, finanțat prin Programul Operațional Regional. Acest proiect are o valoare a finanțării de 45.728.933,04 lei și este parte a 𝐏𝐥𝐚𝐧𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐌𝐨𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐔𝐫𝐛𝐚𝐧𝐚 𝐃𝐮𝐫𝐚𝐛𝐢𝐥𝐚 𝐚 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐃𝐞𝐣, 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐢𝐧𝐝 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐦𝐢𝐬𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐂𝐎𝟐 𝐬𝐢 𝐚 𝐠𝐚𝐳𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐮 𝐞𝐟𝐞𝐜𝐭 𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐫𝐚.

Proiectul amintit constă în:

 • modernizarea străzilor Mihai Viteazu, Minerilor, Albăstrelelor, Țibleșului, Eroilor, Pinticului, pe o lungime de 10,22 km.
 • amenajarea trotuarelor și spațiilor verzi aferente
 • achiziționarea de autobuze ecologice de capacitate mică și 8 autobuze de capacitate medie
 • amenajarea stațiilor de transport
 • sistem de management inteligent al traficului și supraveghere video

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

 1. Iulian

  2020-05-01 la 6:25:53 AM

  Ce înseamnă modernizare străzilor ? Vom avea trotuare plane, fără denivelări, stâlpi pt iluminat public de care să numai fie „spânzurate” diverse cabluri , piste pt bicicliști , nu pe trotuar ci pe partea carosabilă , delimitate cu borduri , semne de circulație amplasate în așa fel ca ele sa fie vizibile pt conducătorii auto și totodată sa nu împiedice circulatia pietonilor ( multe amplasate până acum sunt la nivelul la care trebuie sa-ți ferești capul)??? Oare așa ceva o sa avem????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER