Conectează-te cu noi

....

Administraţie

Lucrări pe strada 1 Mai din Dej. Conducătorii auto, rugați să nu parcheze în zonă – FOTO

Publicat acum

pe

....

Primăria Municipiului Dej anunță demararea lucrărilor de frezare a părții carosabile în scopul pregătirii suprafaței pentru turnarea primului strat de asfalt pe strada 1 Mai.

În cursul acestei săptămâni se intervine prin frezare și ulterior turnarea primului strat de asfalt pe strada 1 Mai, porțiunea cuprinsă între sensul giratoriu de la intersecția cu străzile Mircea cel Bătrân și Regina Maria și sensul giratoriu de la intersecția cu străzile Mărășești și Florilor.

....

Ulterior, intervențiile de frezare și asfaltare vor continua pe strada 1 Mai, porțiunea cuprinsă între sensul giratoriu de la intersecția cu străzile Mărășești și Florilor și sensul giratoriu de la intersecția cu strada I.P. Reteganul.

Pentru derularea în condiții optime și de siguranță a lucrărilor, circulația va fi dirijată și se va desfășura pe un sens.

Conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze în zona intervențiilor, iar pentru evitarea aglomerațiilor în trafic se recomandă să aleagă străzile adiacente acesteia.

”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe parcursul lucrărilor și vom face tot ce este posibil astfel încât lucrările să fie finalizate în timp cât mai scurt și în funcție de condițiile meteorologice”, transmite municipalitatea.

Lucrările se realizează în cadrul proiectului cu finanțare nerambursabilă „Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbană, reprezentat de strada Unirii, strada Dobrogeanu Gherea, strada Ecaterina Teodoroiu, strada Regina Maria, Strada Mircea cel Bătrân, strada Mărășești (între Mircea cel Bătrân și str. Gh. Șincai), strada Gheorghe Șincai, strada 1 Mai (între strada G. Coșbuc și strada I.P. Reteganul), strada Crângului”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER