Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Lucrările de asfaltare pe DJ161D Nireş – Unguraş – Valea Unguraşului, FINALIZATE! Continuă lucrările de întreținere – FOTO

Publicat acum

pe

Consiliul Județean Cluj anunță că pe drumul judeţean 161D (DJ 172F) Nireş – Unguraş – Valea Unguraşului a fost finalizată asfaltarea unui sector de drum în lungime de patru kilometri, situat pe raza localităţii Nireş, între poziţiile kilometrice 14+000 şi 18+000.

Important în ceea ce privește acest proiect de îmbunătățire a infrastructurii rutiere este faptul că este vizat, practic, un sector de drum în lungime de peste 20,5 kilometri, cuprins între kilometrul 10+400 şi kilometrul 30+950.

Astfel, după finalizarea asfaltării sectorului de drum în lungime de patru kilometri, lucrările de întreţinere continuă şi se derulează în ritm susţinut pe cele două sectoare de drum rămase, respectiv cel situat între kilometrul 10+400 şi kilometrul 14+000 şi cel dintre poziţiile kilometrice 18+000 şi 30+950. Lucrările de întreţinere pe aceste două sectoare constau în plombări cu emulsie bituminoasă, plombări cu beton asfaltic, burduşiri, completare de acostamente, cosiri de vegetaţie şi tăieri de lăstăriş.

Pentru a se asigura conformitatea cu normativele în vigoare, calitatea lucrărilor este permanent verificată de reprezentanți ai Consiliului Judeţean şi de diriginţii de şantier din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj.

După 10 zile de muncă, cei 4 kilometri de drum, aparținând de DJ 161 D, care traversează localitatea Nireș, au fost asfaltați.  După mai bine de 6 ani, timp în care am facut nenumărate adrese către Consiliul județean Cluj și o petiție, semnată de 600 de cetățeni, în 2015, iată că în anul 2018, dorința noastră s-a împlinit. Le multumesc si acum sutelor de cetățeni care au crezut că numai împreună vom reuși. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil ca în cele din urmă, cei 4 km de drum să fie asfaltați: președintelui și celor doi vicepreședinți ai Consiliului județean Cluj, grupului de consilieri județeni PSD și tuturor consilierilor județeni care au fost de acord cu alocarea fondurilor pentru asflatarea DJ 161 D. În mod deosebit le mulțumesc muncitorilor care au lucrat la drum și care au dat dovadă de multă implicare și seriozitate, diriginților de șantier și nu în ultimul rând domnul director Călin Platon. Nu-mi asum meritele nimănui, iar scopul meu este acela de a mă implica și de a realiza lucruri frumoase pentru comuna Mica! Voi fi mereu același om și voi lupta pentru comunitatea noastră. Mergem mai departe!”, a scris, pe Facebook, primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER