Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Lucrările la podul peste Someșul Mic, de la intrare în Gherla, departe de a fi finalizate

Publicat acum

pe

Pod Gherla

Lucrările de reabilitare a podului peste Someșul Mic, de la intrare în municipiul Gherla, dinspre Bunești, sunt departe de a fi finalizate.

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a anunțat un nou termen de finalizare a lucrărilor de reabilitare a podului peste Someșul Mic, situat la intrarea în municipiul Gherla, dinspre Bunești.

Lucrările la acest pod au debutat în această primăvară, pe data de 15 aprilie, iar CNADNR a anunțat inițial un termen de execuție a lucrărilor de două luni de zile (n.r. până pe data de 15 iunie). Acest termen nu a putut fi respectat însă de compania care execută lucrările, motiv pentru care a fost emis un nou termen de finalizare a lucrărilor (n.r. până pe data de 30 iunie).

Lucrările nefiind finalizate nici până pe data de 30 iunie 2015, CNADNR a emis un nou termen de finalizare – 30 august. Pentru că lucrările nu dau semne de finalizare, zilele acestea CNADNR a emis un nou termen de finalizare a lucrărilor (cel de-al 4-lea termen) pentru data de 15 noiembrie.

Cei mai afectați de măsura închiderii circulației rutiere sunt conducătorii auto care circulă pe relația Dej – Gherla – Sântioana – Târgu-Mureș. Aceștia sunt nevoiți să facă un ocol de câțiva kilometri, pe varianta ocolitoare a municipiului Gherla și să folosească cealaltă intrare în municipiu.

Dirijarea şi informarea participanţilor la trafic este realizată prin indicatoare de circulaţie care sunt amplasate în zona sectorului de drum restricţionat.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnalizarea aferentă închiderii circulaţiei și să se deplaseze pe ruta ocolitoare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER