Conectează-te cu noi

....

Administraţie

Lucrările pe strada Ecaterina Teodoroiu continuă și MÂINE, pe altă porțiune

Publicat acum

pe

....

În cursul zilei de mâine, 26 septembrie, se toarnă al doilea strat de asfalt pe porțiunea cuprinsă între: intersecția străzilor Ecaterina Teodoroiu cu Str. Tudor Vladimirescu și str. Ștefan Cicio Pop și intersecția străzii Ecaterina Teodoroiu cu strada Mărăști, din Dej.

Pentru derularea în condiții optime și de siguranță a lucrărilor, mâine, 26 septembrie, începând cu ora 09:00 circulația pe zona menționată va fi închisă. De asemenea va fi închisă și coborârea de pe str. Mărăști (intersecție cu str. A.P. Bănuț) în strada Ecaterina Teodoroiu.
Conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze în zona intervențiilor, iar pentru evitarea aglomerațiilor în trafic se recomandă să aleagă străzile adiacente acesteia.

....

Variante de ocolire a zonei de lucrări:

  • Dealul Florilor- Str. Florilor- centru
  • str. Crângului- str. Dobrogeanu Gherea- str. Unirii- str. Florilor – centru
    -str. Mihai Viteazu- str. Nichita Stănescu- str. Crângului
  • Centru – str. Florilor
  • centru- str. Avram Iancu- str. Horea- str. Florilor
  • centru – str. Carpați- str. Florilor

”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe parcursul lucrărilor și vom face tot ce este posibil astfel încât lucrările să fie finalizate în timp cât mai scurt și în funcție de condițiile meteorologice”, transmite municipalitatea.

Lucrările se realizează în cadrul proiectului cu finanțare nerambursabilă ”Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbană, reprezentat de strada Unirii, strada Dobrogeanu Gherea, strada Ecaterina Teodoroiu, strada Regina Maria, Strada Mircea cel Bătrân, strada Mărășești (între Mircea cel Bătrân și str. Gh. Șincai), strada Gheorghe Șincai, strada 1 Mai (între strada G. Coșbuc și strada I.P. Reteganul), strada Crângului”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER