Conectează-te cu noi

Social-Cultură

„Magia sărbătorilor” ajunge din nou la Dej! Surprizele pregătite de autorități pentru cei mici

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează vineri, 6 decembrie, a cincea ediţie a evenimentului dedicat copiilor „Magia sărbătorilor”.

Activitățile vor debuta la ora 17:00 în Piaţa Bobâlna, unde copiii se vor putea bucura de spectacolul muzical de Crăciun cu mascote si personaje „Prietenii lui Moș Crăciun” , un spectacol produs de Golden Party, scenariul si regia: Sabina Arsenie, muzica: Gabriel Arsenie, coregrafie: Rareș Valea.

În cadrul spectacolului, odată cu Moș Crăciun și ajutoare de nădejde, vor fi prezenți cei mai îndrăgiți șoricei ai copilăriei, Alba ca Zăpada și Prințul, precum și invitați surpriză, cele mai noi personaje din desenele animate iubite de copii.

Chiar dacă un personaj viclean va încerca sa fure magia zilelor de sărbătoare, eroii își unesc puterile pentru ca binele să triumfe, iar Moș Crăciun le va da și el o mâna de ajutor.

Pe lângă muzică, mascote și personaje îndrăgite, copiii vor avea parte de ateliere de pictură pe față, surprize, iar evenimentul se va încheia cu un foc de artificii.

Magia sărbătorilor este o frumoasă tradiție a noastră, un eveniment pe care îl organizăm special pentru copii, pentru a le oferi momente de bucurie și a simți împreună atmosfera unică a acestei perioade. Vă așteptăm în 6 decembrie, de la ora 17:00, în Piaţa Bobâlna pentru a ne bucura împreună cu copiii noştri de Magia sărbătorilor”, a spus primarul Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER