Conectează-te cu noi

Social-Cultură

”Magia sărbătorilor”, din nou, la Dej. Cei mici au cântat și au dansat cu mascotele – VIDEO

Publicat acum

pe

Moș Nicolae a fost prezent și în acest an la Dej și le-a făcut o bucurie copiilor aflați în număr mare, în această după-amiază, în Piața Bobâlna.

Primăria Municipiului Dej a organizat și în acest an evenimentul ”Magia sărbătorilor”, ajuns deja la cea de-a IV-a ediție. Cei mici – prezenți în centrul orașului alături de părinți, frați, bunici sau verișori – s-au bucurat timp de două ore de momente special pregătite pentru ei. Au cântat și au dansat împreună cu FUNtasticii – „Prietenii lui Moș Crăciun”, iar ulteror au intrat cu toții în „Clubul lui Mickey Mouse” și și-au făcut sute de fotografii cu îndrăgitele personaje din desenele animate. Chiar dacă vremea a fost destul de răcoroasă, copilașii nu au ezitat să își dea jos fularele și să se picteze pe față sau să stea la coadă minute bune pentru atelierul de modelat baloane.

Evenimentul ”Magia sărbătorilor” – devenit deja o tradiție în Dej – a culminat cu sosirea lui Moș Nicolae, cel care a împărțit dulciuri tuturor copiilor. Cei mici au fost mai mult decât încântați și i-au spus poezii bătrânului moș care, în ciuda frigului, s-a lăsat așteptat zeci de minute.

Totul s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER