Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Mai multe drumuri situate în apropiere de Dej și Gherla intră în reparații

Publicat acum

pe

RADPP lucrari asfalt DJ 161D Nires (2)

Mai multe drumuri județene situate în apropiere de municipiile Dej și Gherla vor fi reabilitate în următoarea perioadă, potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Județean Cluj.

Alin Tişe, președintele Consiliului Județean Cluj, a semnat astăzi, 2 august 2016, ordinul de începere a lucrărilor de întreţinere a patru noi drumuri judeţene, respectiv:

  • DJ 109D Gherla – Nicula
  • DJ 161C Iclod – Aluniș
  • DJ 161D Unguraș – Valea Ungurașului – Târgușor – DJ109C
  • DJ 107F Luna – limita județului Alba

Am emis ordinul de începere a lucrărilor pe aceste patru drumuri judeţene de îndată ce specialiştii noştri împreună cu cei ai constructorilor au finalizat procesul de evaluare în teren a cantităţilor de lucrări necesare. Astfel, în interval de doar o săptămână am reușit să demarăm concomitent lucrările pe nu mai puţin de 12 drumuri judeţene. Ţin să îi asigur pe clujeni că ritmul extrem de alert pe care l-am impus va fi menţinut pe toată durata sezonului cald, propice lucrărilor de infrastructură, astfel încât în cel mai scurt timp un număr cât mai mare de rute să poată fi circulate în condiţii optime”, a declarat Alin Tișe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Lucrările de întreţinere a drumurilor judeţene constau în realizarea de plombări, reprofilări ale părţii carosabile cu adaos de material, burduşiri ale şanţurilor, decolmatarea camerelor de cădere, asigurarea esteticii rutiere, tăierea de acostamente, decolmatarea şanţurilor şi a podeţelor, eliminarea gropilor prin acoperire cu piatră spartă, turnarea de covoare asfaltice, se precizează într-un comunicat de presă.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER